Helgen!

Så var det lördag och inte alls så sent. Igår gjorde jag inte alls för mycket förens vid sex då jag mötte fija. Hon var hundvakt så hängde med till hennes syrra. Vid halv nio drog vi till biljard palatset där hennes andra syrra jobbar, där blev det en öl och lite prat. Sen drog vi en kebab och jag kom hem nångång efter elva.

Idag bjöd det på att Jossie kom till mig vid halv fyra ungefär och sen vid sex kom även Malin och Fija. Blev skräckfilmkväll och de bjöd på the grudge 3. Den va läskigare första gången jag såg den (A). Och nu har alla dragit. Händer inget mer spec denna kväll. Blir film sen sova. Imorn blir det kanske att träffa Leyla.

Bilder från i fredags

Här kommer lite bilder från bellas bilddagbok ifrån i fredags =)

Örjan ågren in med dig!

Så var det fredag och jag har redan börjat mysa till de. Har tänt ljus och lagt mig i sängen och lyssnar på julmusik, jaa en aning tidigt men mysigt ändå(A).
Tog sovmorgon till halv tolv idag faktiskt, behövlig efter gårdagens sömn på 3 timmar. Mer igår som hände, hm var på adecco. Hade först en föreläsning med Bella och Sandra mellan 9-11 sen uppehåll till två då jag och sandra skulle tillbaka och ha ett till möte. Suck. Imellan där gick vi på stan. Men kom hem sen iaf och såg en nyvaken alex. Sömntutan vakna precis innan jag kom hem vid tio i tre. Men sen låg jag i sängen med honom hela dagen tills han drog hem och jossie kom :) Inte träffat snoret på hela veckan! Så drog hon med tillslut.


Idag har jag hunnit ner på stan, skulle köpa bröd o ljus, tog mig då ner till lucullus, försöker gå någolunda normalt för att inte se ut som ett mongo, men de går väl sådär, om ja går normalt antar jag att jag har jätte snygga miner ;).
Annars blire mys med mig själv idag. Film, musik, ljus. Gud va härligt.

Nu kommer bert

Idag har dagen varit väldigt seg. Inte så mycket roligt som hänt. Varit små orolig hela dagen och tycker fruktansvärt synd om min bror. Hade en lucka där Alex kom förbi.
Nu ligger här och väntar på att han ska messa mig så jag vet att allt gick okej. Måste även sova snart. Rolig dag på adecco imorn eller inte. Först mellan 9-11 sen 14 till något vilket jag hoppas går fort. Nån som vill göra min dag roligare imorgon ? :)
Annars blir det nog en lugn helg för mig. Har ju som sagt lite problem med foten så blir att gå upp något extra kilo nån dag med chips och film antar jag ;).
Den bjur jag på!

Tisdag

Med tanke på att jag hade världens sämsta dag igår så tänkte jag att jag går och lägger mig och vaknar upp till en bättre dag. Men nej, vaknade upp halv åtta imorse och kände att jag hade världens smärta i tån, lixom från trampdynan under tån och de gick en ilande känsla upp till tån. Själva trampdynesaken är så öm att jag inte heller kan gå på den och inte heller röra på stortån. Så med haltande steg gick jag mot bror för att få lite iprem salva, vilket dock inte hjälpte. Så idag blire bara att ligga i sängen med foten i högläge. Känns jätte kul eller inte.

Tur att det är desperate housewives idag, fast ganska långt kvar. Så har tråååk nu!. Kom och håll mig sällskap någon? (A).


Måndag

Så var det måndag. Ingen rolig natt för mig dock. Vet inte hur många mardrömmar jag har drömt inatt och vaknat av. Sen har jag även haft och har ont i magen. Har inte gått över!
Idag blir det bara att ta de lugnt. Får se om både mamma o pappa kommer över. Dom har ju lite svårt att hålla vad dom säger så. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga mera alltså. Kanske släcker ner, tänder lite ljus och bara njuter :).

Söndag

Så var helgen över igen. Vaknade upp vad jag trodde var halv nio, verkligen snor trött och tänkte fyfan jag vill sova. Men får syn på videon att klockan var halv åtta. Hääärligt kom då på att vi dragit tillbaka klockan så fick en extra timma att sova. Sen vid halv tio begav  jag mig mot min bror där jag skulle sitta barnvakt åt min favo flicka. Gick bra, stannade även kvar och fick lite mat. Sen när jag väl kom hem så har jag bara slappat. Sett på tv, och eftersom jag är en liten serienörd så är söndagar perfekt för lite tv tittande.

Imorgon blir det adecco klockan nio. Hon vill att jag gör en presentation för henne på 2 min om mig. Suck!

You give it all but I want more
And Im waiting for you

With or without you
I cant live
With or without you

Lördag

Så var lördagen kommen och nästan slut. Sitter här i min ensamhet och lyssnar på lite musik :) Blev en nice kväll igår faktiskt förutom lite små tabbar som att jag fastna med klacken i trappan på platå och slog i mitt ben, eller min nya tröjkofta med paljetter som skurit upp mina armar. Så skönt så. Men som sagt en nice kväll.
Idag vakna man upp fast inte utvilad för fem öre. Fick förfrågan om en krogenrunda idag med. Men tackade nej. Får ta de lugnt i min ensamhet istället ;) Imorn bjur de på att vara barnvakt åt min favorit!
Förresten, någon som känner sig snäll och kan köpa en cola till mig;)
Lite bilder från igår kommer här.

Torsdag

Så har torsdagen nästan nått sitt slut. Och vad har dagen bjudit på? Jo ungefär vid halv ett kom pappa och farmor förbi, fick lite pengar. Sen efter de gick jag förbi sebbe och vi åkte och handla. Nån stod och ropa att dom hade ny glass på marknaden och tvingade på alla den glassen. Suck ;) Annars hade dom extrapris på gurkor. 3 gurkor 10 kr, klart jag shoppar loss :D
Sen kom jag hem men så kom malin ganska snabbt vilket är trevlig. Vi har gjort allt från att hon har blivit rädd för mig till att jag har blivit rädd för henne. MOhha

Annars blire slappa ikväll för imorn blire party.

Vi säger så!

Onsdag

Dagen började tidigt för min del. Gick upp tjugo över nio för jag hade tvättstuga vid tio. Nån stans där kom en gubbe och kollade min ventlation. Sen vid två blev de adecco. Träffade även mamma som hjälpte mig sätta upp gardinerna jag fick av henne, eller hon strök dom åt mig alltså.

Sen vid sex kom alex förbi. Fick presenter av han, örhängen och rosor :) jättefint alltihop. Så tack gubben <3.
Sen umgicks vi bara. Myste, prata och tittade på tv. Och nu är jag ensam och tittar på scrubs.

Imorn blir det att träffa pappa. Se hur de går!

Födelsedagen

Som sagt igår fyllde jag år. Det började med att fira hemma hos mamma med farmor. Åt gott och pratade. Och självklart presenter. Fick pengar av farmor och massa saker till lägenheten av mamma. Sen blev de att dra vidare till bror min. Där jag fick taco<3 :D och fick även ett presentkort på gina av dom :). Så utanför sebbe kom Fija och Josse brunett förbi. Fija ville lämna present, och av henne fick jag ett halsband och en ring. Så stod vi och snacka lite skit där ute. Sen blev det att dra hem och vänta på Jossie. Förväntade mig bara jossie men när jag öppnar dörren står även bine och malin där och sjunger för mig :). Fick choklad och ett fint kort av dom. Sen fick jag en stickad tröja, lackleggins, en ost + osthyvel och en rolig disktrasa som de stod: att Diska är inte riktigt min grej på :D och allt de fick jag av jossie :) tackar alla för dom fina presenterna.

Blir att träffa pappa imorn:)

Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen.

20 Oktober

Grattis får jag säga till mig själv idag ;) Blir hela 19 år.
Så Grattis Martina. Jo tack så mycket :D haha


The notebook!

Jag är lite seg av mig och såg för första gången the notebook förra veckan och kan säga att det har blivit en av mina favo filmer!

wonderfull scen :)

Best kiss på mtv movie award 2008
 
trailern
 

Helgen

Så var en yttligare en helg över. Den har varit bra faktiskt. Fredagen bjöd på krogen, platå som vanligt och även roligt som vanligt. Sov dock bort lite av lördagen. Gick upp halv tre med sällskap av Jossie och Alex. Gick och köpte lite frukost och låg och slappade ganska länge tills malin kom och vi gick och köpte kött och kroketter så lagade vi 4 mat. Blev lite mysmiddag där med öl fast jag va nykterist och drack cola. Dom drog senare till 55an men jag stannde hemma men dom kom ganska snabbt tillbaka och då såg vi på skräckisen Amusement, lite läskig med alla dessa clowner. Fyfan hatar clowner.

Idag vaknade vi upp vid halv ett och låg framför tvn hela dagen inprincip. Alex drog väl vid fyra ungefär så då passade jag och jossie på att städa lite. Känns skönt med nydiskat och fint bord utan ölburkar.
Här har ni lite bilder!







De går inte alltid att va normal ;)


Riskettan

Hemkommen för ett tag sen från riskettan, tog 3½ timma ungefär. Lite segt ibland men tiden gick fort, iaf nu när man tänker att man redan är hemma igen. Lite dyr tycker jag allt att den är me :O 750 spänn.

Men här är en rolig video dom visade


Annars idag är det film med jossie och bella som gäller. Men först ska dom på stan så jossie kan köpa present till mig. Jag erbjöd mig att hänga med men fick inte :O haha . Men men, blir att glo annan film lite innan dom kommer tillbaka :)

Onsdag

Gårdagen bjöd på ingeting speciellt. Tills alex kom och vi hade mys framför tvn. Sen somna vi nästan till tvn men hann stänga av innan ögonlocken nuddade nederdelen. Vaknade upp idag brevid alex och vi såg på tv och myste till jossie kom. Sen även kom resten av tjejerna och alex drog hem, så såg vi tjejor på film. De bjöds på dolt under ytan och patrik 1,5. Riktigt mys kan jag säga.

Imorgon bjuder de på riskettan, suck. 4 timmar med prat eller något. Men sen blir de filmkväll med Jossie och Bella. Alla sagan om ringen filmer blir de lätt :)

Nu blire prata mer med Jossie, vi måste hålla varann uppdaterade, inte träffats sen söndags :P

Gårdagen

Gick upp ganska skapligt igår faktiskt. Och redan vid ett satt jag på bussen mot skäggetorp. Kom hem till alex sen gick vi och köpte lite smått o gott. Och började se på en film som var verklighetsbaserad dock inte så läskig. Såg på en till sen efter de men inte heller så läskig faktiskt. Vi får göra ett nytt försök för att se på läskig film ;).
Efter de blev de bara att mysa lite framför tvn. Och vid tjugo över tio åkte jag hem :). Dagen bara flög förbi.

Idag är det tisdag och vet inte riktigt vad som händer. Men sånt som märks antar jag :)


Söndag

Så var det kväller.. hih, dagen har bjudit på tv mys och mycket prat med Jossie och Malin, eller mycket o mycket, samtalsämnet var väl desamma hela tiden, kärlek. Sen vid nio följde jag och malin med jossie till tåget och gick sedan hem hit igen i det mysiga regnvädret. Sen drog även malin så man blev själv igen. Då passar jag på att klanta mig eftersom ingen såg. Gick in i kylskåpsdörren. Aj aj mitt ögonbryn (A).

Den kommande veckan bjuder b.la. på riskettan och två filmkvällar, mycket mys.
Nu blire väl att glo på tv.


Helgen som varit!

Så är det söndag igen. Helgen har varit bra. Bjöds som sagt på utgång i fredags vilket var som vanligt, nice alltså. Bröt inte benen som jag va rädd för i mina nya höga klackisar =D. Vaknade upp på lördagen och väntade på att jossie skulle komma hit igen. Vid sju åkte vi mot skägget för att se matchen hos alex. Så blev att mysa där med match några öl, chips och lite tv efter de. Dock skapligt rädd när jag och jossie skulle åka hem. Trodde det var någon vid träden men vågade inte titta, snacka om lite mörkrädd där va (A)

Idag blire nog ta de lugnt, jossie slutar väl vid fyra fem så då kommer hon hit :)

härlig fylleblick där annars :)


TÖNT!

Uppe med tuppen imorse. Kvart i åtta började jag göra mig iordning och mötte sedan fija kvart i nio. Vi gick till adecco för att få försäkringskassa pappret påskrivet, sedan ner till arbetsförmedlingen för att göra samma sak. Kom hem och somnade till tolv vilket var en o en halv timma ungefär. Skulle logga in på msn men de funkar inte eftersom lösen är fel. Alltså har min gamla msn blivit hackad av en tönt som inte har något bättre att göra med sitt liv. Så va bara att skaffa sig en ny, [email protected].

Annars idag bjuds de på fest. Ska gå med mina extremt höga klackar så lär hamna på sjukan för två brutna ben (A).

Men ni får hade så bra sålänge!

Jag o jossie förra året :)


8 oktober!

Shit vad dagarna springer fram. Va nyss måndag och nu är det torsdag =O. Idag vakna jag iaf pigg, fick sova ut lite även fast jag fick 3 sms på dåliga tider som jag vakna av. Men men. Idag bjuds de på att följa med Ericha till hennes jobb och lämna in ett cv. Hoppas hon kan lägga in ett gott ord om mig så när dom väl behöver nån så får jag arbeta :) Annars blir det att ta de lugnt. Börjar bli riktigt förkyld så vill inte bli sjuk!

Men nu ska ja fortsätta göra mig iordning!

tjeeenare =D

Ny Design!

Vill tacka bine för den nya headern! Hade verkligen tröttnat på min andra
så var nog dags nu!
Vad tycks ? :)


Standag!

Igår blev det adecco på morgonen, ett enskilt möte. Min coach va lite läskig, överdrivet glad och sa att jag tog fram de i henne :O. haha. Sen fortsatte jag och Bella ner på stan. Testade mössor, åt och var allmänt flum. Det var jädrigt kul och de måste vi göra om. Fast de blir sagan om ringen kväll då, eller vi måste nog börja skapligt ;)

Idag blev det upp tidigt igen, var hos bror vid nio. Vi åkte till ikano så jag kunde dela ut lite cv, så nu är det bara att hoppas:) Bine har även gjort en ny design till mig som snart kommer upp :) Tack så mycket. Jobbigt att ladda ner photoshop (A).

Lite bilder från gårdagen!


Ny vecka!

Så var det ny vecka igen. Upp tidigt, vid halv åtta. Skulle va på adecco vid tio. Så mötte sandra vid tjugo i och vi begav oss in. Hade ett möte i ca 40 min och ska dit imorgon igen :O Sen kanske jag ska träffa bella :). Annars som händer i veckan, hm dela ut Cv, hoppas på jobb ;)

Lite mer bilder från helgen :)




Helgen!

Så har uppdateringen varit dålig igen, sorry! Blir så när man gjort mycket, haha. Men fredagen bjöd iaf på det jag skrev i ett tidigare inlägg + krogen. Förfest hos mig sen platå, var helt okej som sagt. Jossie var uppe dagen efter vid sju för hon skulle jobba medans jag, malin och alex låg o sov hur länge som helst. Lördagen bjöd även på filmkväll utan film. Åkte med gabbie som tog körkort för ca en månad sen, haha riktigt bra kört (Y) not! :D Problem att hitta växlarna, kör ut i en rondell när de kommer en bil sen får hon inte i ettan och står typ helt still =D vi garvade så jädra mycket. Sen åkte vi hit och pratade.

Idag har jag plockat undan lite och väntar på att jossie ska sluta jobbet. Spelar lite sims som den nörd jag är !

Här har ni lite bilder med =)






God morgon!

Eller morgon o morgon varit vaken sen tjugo över sju, då min bror ringde och sa att jag skulle komma och göra klart mitt cv. Så vid åtta var jag där och gjorde klart de. Sen gick vi till träggårdsföreningen med Meja och sedan mötte jag upp Jossie på stan. Köpte mig en grå jacka och en kjol till ikväll :) . Men tror jag ska vila lite. Ikväll bjuds det på fest :) Kanon kul!

Jackor

Tittat lite på jackor på internet, kanske nån sånhära? Är dom snygga?



Vill helst inte ha svart eftersom jag köpte en svart halsduk (A)

Inget stan!

Jossie kunde inte idag, dom ringde precis och frågade om hon ville jobba så hon kan tjäna lite pengar åt mig. Blir en nörd dag, inte heller så fint väder ute så, mysa med mig själv dag :)

God morgon folket!

Eller god morgon och godmorgon, varit vaken ett bra tag nu. Hade lite körlektion imorse tidigt. Kommer knappt ihåg den va så trött. Men var bara lite repetion typ. Sen kom jag hem och sov till elva, då jag gick upp. Snart kommer Petra med så vi ska prata lite :) . Annars blir det stan med jossie idag, ska försöka hitta en jacka. Hoppas jag gör det med, en som jag gillar!

Fredag imorgon och det bjuds antagligen på utgång, de går väl göra på en fredag :P haha

Men nu ska jag fortsätta att göra mig iordning ;)


Onsdag!

Så var onsdagen kommen. Bjöds på tidig uppgång och handling med bror och min kära brorsdotter. Hade med mig två kort på mig där Meja är grymt lik mig på =D.

Kom hem och träffade leyla, vi köpte kakor och kebab och "fikade" lite hos mig. Sen kom även Alex och joinade oss. Vi pratade skit, fixade hans blogg och glodde tv. Vid sju drog leyla och jag och alex fortsatte tv tittandet. Mycket mysig dag faktiskt!

Här är en fin bild som Leyla målade :D

Mycket fin och konstnärligt Leyla ;)

Datanörd

Som när jag bara var hemma utan att röra mig utanför dörren som i måndags ser de oftast ut såhära:


Sims och internet samtidigt (Y)