Hm?

Satt precis och läste mitt horoskop. Sedan gick jag vidare för att se vad horoskopet hade att säga om morgondagen. Blev lite chockad när jag läste va de stod på relationer. Haha!

Deras horoskop hittar ni här! http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

Istid?

Så var det söndag och jag har precis diskat. Vet inte hur 4 personer kan använda mer än 2 glas var haha. Alltså så gick disken ut mest på glasdiskning. Sen det här nya vädret, vet inte riktigt om man ska bli rädd eller inte. Va många år sen vi hade så mycket snö som vi har idag. Och det verkar som de ska komma mer. Suck!

I fredags iaf blev det film med först Jossie och Fija. Men det slutade med att vi satt och pratade istället, såg väl 2 min av filmen. Vid kvart i elva dök även Bine upp, och det blev ännu mera prat och lite planering för deras 20 års fest. Dom drog alla med sista bussen men fick nattligt besök sen av Hanay och Alex. Fasen va tur att ja aldrig behöver vara ensam;)

Lördagen kom. Låg i sängen in princip hela dagen. Va över hos min bror i ca 1½ timma men inget märkte grabbarna som fortfarande sov när jag kom tillbaka. Runt fem kom jossie med, då blev de att ge sig ut i snöovädret och köpa pizza. Sedan blev de lite film och slapp tills dom drog runt ett och jossie och jag somnade gott.

Nu kommer snart Jossie med så ska borsta tänderna och tända lite. Haha.
Hade så bra sålänge!
Kram

Fredag!

Så var fredagen kommen. Idag blir det att träffa jossie när hon slutar. Så blir de film och chips. En riktig myskväll helt enkelt! Men det blir inte förens runt nio så hade tänkt att sjunga lite snart. De får mig alltid på bra humör och de va ett tag sen jag satte på hög musik och bara sjöng så de ska bli nice.

Veckan har varit ganska lugn, men det är skönt när man varit lite krasslig. I onsdags träffa jag min bror som varit i spanien en vecka sedan kom Jossie, Hanay och Alex hit. Vi såg på Avatar. Fortfarande bra film alltså :) De drog runt halv elva sen.

Torsdagen fortsatte i slapphet. Sökte jobb oså. Så nu hoppas jag att något händer.

Nu blire frukost och ett oc avsnitt. Gillart!

Semla?

Så var det slutet på denna fettisdag/semladag. Blev dock inga semlor för mig är inte så förtjust i dom, så tog lite gelehjärtan istället. Dom slinker ner bättre.
Blivit en seriedag idag. Inget jag klagar över! Massa oc avsnitt nerladdat så är så nöjd så ändå.

Annars hatar jag att må dåligt. Är iofs inte så farligt, har jag haft feber försvinner den nog nu för jag håller på att dö av värme. Annars mycket tankar som snurrar i huvudet.

Negativt inlägg, men ibland får man ju vara sånn med.
kort inlägg. Får se vad morgondagen bjur på!

And I didn't mean for this to go as far as it did  
And I didn't mean to get so close and share what we did  
And I didn't mean to fall in love but i did

Ny vecka

Nu är det ny vecka igen och kände att de kanske var dags för en uppdatering. Har inte alls sovit bra inatt. Haft en katt som hållt på. Sen vakna jag vid tio täpt i näsan och slö. De va ju inte så kul. Skulle gått på stan med jossie idag men kände att ja skippa det och kör de imorgon eller något istället.

Helgen har varit bra. Bjöd på en riktigt lyckad utgång i fredags. Hade dock inget vandrarhem efter krogen utan va jag och Fija som gick hem till mig o sov. Hon drog runt nio så när jag vaknade för andra gången var jag helt själv. Kändes lite konstigt.

Lördagen bjöd på slapptid fram till sju något sånt, Sedan begav jag mig till Johannelund för att umgås med Jossie. Vi köpte chips och cola och tittade på tv. Läste även ut dassboken dock satt jag inte på toan under den tiden ;) Åkte hem med näst sista bussen för att slippa alla fyllon.

Söndagen kom och dags för alla hjärtans dag. Tidigare år har denna dagen inte varit något bra. Men i år var den det:) Umgicks med Alex och fick gelehjärtan. Även mamma kom förbi så fick lite saker av henne med.

Nu har jag lust att somna om igen. Får se om jag lyckas.

I love you

Nu har mörkret dragit in igen och det gör tillvaron lite läskigare ;)
Dagen har varit lugn och väldigt skön faktiskt. Har sett på massa Oc avsnitt. Fått mess av min bror som är framme i Spanien med sin familj. Gud så skönt. Va även förbi hos dom och tittade till katterna och körde lite wii. Och nu är man hemma och glor lite på tv och funderar på att sätta på lite oc.

Lite klockrent i serien när Marissa säger till Ryan: I love you och det blir en pinsam tystnad därav att Ryan sedan svara thank you. hahah

Imorgon är det tisdag, som bjuder på att jag ska förbi arbetsförmedlingen och få min pengalapp påskriven. Sedan till carendo och ha möte. Sedan förbi nån affär och fylla på kylen lite. Shit måste leva fattigt denna månad pga jag köpte gymkortet. Vatten o bröd :P

Nu blire mer oc :)
Kram

I open my own hotel!

Så var den sköna helgen över och en ny vecka börjar. Tänkte dra lite vad som hänt

Fredagen bjöd på att jag mötte jossie vid nio. Vi köpte lite mums och gick hem hit och såg på film, paranormal activity för att va mer exakt. Var rätt seg i början men blev läskig som fan i slutet. Var av att jag o jossie blev svin rädda. Hon sitter o as garvar åt mig för hon va rädd o jag satt o skaka och grät från ena ögat. Haha. Men såg en ny film och de blev väl ganska lugnt. Sen fick vi besök senare av en full liten typ :P O även fast jag hade 2 personer sovandes här kunde ja inte somna. Ja, jag är nog ganska lättskrämd! Sov iaf lite sen endå!

Lördagen bjöd på att slappa hela dagen tills det blev dags att göra middag tillsammans med Jossie, Alex och Hanay. Blev tillslut riktigt gott, så vi va lite vuxna, drack lite vin och åt. Men sen blev det även lite öl med. Och besök av min moder. Men tillslut blev alla skit sega och gick o la oss vid ca elva halv tolv. Men vaknade upp lite under natten med. Vaknade upp med alla 3 och åt lite frulle och umgicks lite.

Sen söndagen bjöd inte på alls mycket. Hanay och alex drog vid fyra och jossie vid nio. Sen dess har jag legat här lite små rädd all by myself.

Här kommer lite bilder från middagen.
Kram!

I didn't mean for this to go as far as it did

Tjena mors! Vinter fortfarande och jag gillar det inte. Jossie kom förbi imorse och tydligen hade jag varit väldigt snabb med att säga att jag drömt något hemskt men ingen av oss kommer ihåg va de va jag drömde. Men om jag känner mig själv rätt så måste de väl varit nån som blev sprängd i luften eller något liknande.
Annars har inte dagen bjudit på något speciellt direkt. Damsög lite sen har jag varit tvserie nörd hela dagen. Helt wonderful!

Gårdagen skulle bjudit på lite träning men min andra hälft Josefine va tvungen och jobba vilket betydde att vi inte hade tid för de.
Imorgon är det fredag och den kommer spenderas på gymmet först sen hem och vänta på att jossie ska sluta jobba. Sen ska ja fan äta popcorn :D Nu blire ännu lite mer serier, scrubs rättare sagt :)
Kram

Well I didn't mean for this to go as far as it did..
And I didn't mean to get so close and share what we did

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Så var tisdagen över och vi har sakta men säkert gått in på en onsdag.
Idag/igår alltså tisdags så började dagen med att jag vandrade mot carendo för ett möte. Hatar att gå på vintern eftersom dom inte skottar trottoarerna så de går knappt gå. Men kom fram och började mötet med min nya coach suck. Inget jag inte hört förut så fick gå efter en kvart igen. Tydligen går möten med mig väldigt fort.

Kom hem och tog de lugnt till Sandra dök upp. Då blev de att kolla på lite oc och äta choklad. Fast blev bara att kolla på ett avsnitt typ sen började pratet. Inte en tyst stund, pratade om allt verkligen allt från familj, jobb, kärlek, minnen. Märktes att vi inte träffats på ett tag eftersom vi pratade utan en tyst stund i säkert 3 timmar =D. Men var väldigt kul!!

Nu ligger jag och kollar på how i met your mother och blir väl bara att fortsätta slappa tills jag somnar in o vaknar upp imorgon igen =D.