Psyk?

Jag vet att jag brukar drömma konstiga drömmar, men dom börjar bli värre. Häromnatten drömde jag ju att pappa skulle döda mig och denna natts dröm gick väl ungefär i samma veva.

Drömmen utspelade sig på ljunkan som skulle typ föreställa ett hotell / flygplats. O då kom de tre st som skulle kapa hela hotellet/flygplatsen och jag hamna i ett taskigt läge och blev tagen som gisslan. Efter ett tag fick jag tag i hans pistol och då blev de kaos eftersom alla ville hjälpa till och få död på dom 3 gärningsmännen. I all panik kommer en kille fram skit snabbt emot mig så jag trodde de va en av terroristerna och sköt personen som visade sig vara alex kompis. Men jag sköt två av terroristerna iaf. Efter de insåg jag att jag skjutit en person som bara försökte hjälpa till så jag blev skit ledsen när han låg där död.

Sen träffades alla i en lokal och då sa alla att de inte var mitt fel o att jag bara försökte ta död på terroristerna och alla var svin stolta över mig förutom jag själv. Sedan gick jag och fija och hämtade Jossie som hade blivit skjuten i höften fast inte djupt eller ngt =D Sen satt vi i en trapp och då kom de fram först en kille som vägrade släppa fram mig, då slog jag honom med knytnäven i ansiktet. Sen kom 2 st till var av en höll fast mig, då brotta ja ner honom på golvet o slog honom as mycket. Sen vakna ja ungefär
Börjar undra om jag har psykiska problem eller bara är väldigt arg inombords. Hm ja de kan man ju undra! Nu ska jag snart iväg och träna.

 

 


Sanning och konsekvens

Så hade veckan lidit mot sitt slut och den har nog varit ganska bekymmersam för mig. Eller vi antar de eftersom jag spänner käken och gnislar tänderna. Lite jobbigt faktiskt.

Fredagen bjöd iaf på att jag gick upp kvart i sju. Och vid tjugo över åtta gick jag emot carendo på info möte. Tråkigt som tusan ska dit på tisdag med. Sen bjöd de på att gå hem o vila lite och sedan börja fixa sig för kvällens aktivitet. O alla som läser bloggen vet vad Martina gör på en fredag kväll.
Hade förfest här med ganska mycket folk, eller iaf typ 15 st :P Och vid elva drog vi in till krogen. Va en kul kväll och slutade väl runt halv fem för min del.

Vaknade upp tidigt och hade en riktigt dålig bakis humor idag. Tycker synd om jossie, hanay, hans kompis o fija :D haha Jossie drog o jobba o när hon kom tillbaka blev de pizza. Sen satte den dåliga humorn in igen. Hanay sa att jag skulle lukta på min gamla maskara o då råka han måla på mig o de blev tillslut till en hitler muschtas.


Dom drog vid halv tio sen har jag o jossie gjort lite mat och kollat på film.
Imorgon blire träning, förbättra på träningsvärken ja redan har (Y)








I'm spending all of these years, Putting my heart back together

Så var de snart två timmar sen till övergången av torsdag. Den kommer bjuda på städning och träning. Får se hur det går!

Onsdagen var bra förutom de jävla snöovädret som dragit in. Man hinner knappt gå utanför dörren innan man är täckt av snö och ser ut som en levande snögubbe. Dagen började iaf med att jag hämtade ut ett paket från Priso. Woho mitt beställda smink hade kommit och jag är super nöjd! Blir att beställa mer därifrån när jag har pengar till det.

Mötte sedan upp kära josefine utanför H&M. Jag skulle kolla på träningsskor eftersom mina gamla har ja tydligen vuxit ur eller rättare sagt krympt ur. Dom är 2 storlekar förstora. Vilket ja hade förr :O haha. Jossie skulle titta på träningskläder men slutade med att jag med köpte ett träningslinne som kommer invigas idag/imorn. Sedan tog vi bussen mot friskis (jag vet ganska lat men de va faktiskt snöstorm) och köpte vårat gymkort. Kom hem runt åtta. Bra tidsfördriv måste jag säga.

Annars så skottar dom utanför. Rummet skakar. Gillas!


Söndag

Så var de söndag igen. Känns nästan jämt som det är söndag. Helgen har varit bra.
I fredags bjöds de på förfest hos Benjamin som hade fyllt år sen vidare in mot krogen. De som hände där va att Hanay drog undan stolen för mig så ja hamna på golvet vilket resulterar med att jag har ganska ont i rumpan. Haha. Mer som hände. Träffa en full robin haha. Tjafsade med Ponta. Men kvällen va bra.
Somnade ganska sent den kvällen men vaknade tidigt av att Jossie skulle jobba. Så hon o Hanay drog runt kvart i tolv eller ngt.

På kvällen blev det bio med Jossie. Såg avatar. Väldigt bra film faktiskt. Kändes inte som den va 2 timmar o 40 min :D Den var iaf värd pengarna. Vi kom hem vid tolv och båda mådde illa haha toppen.

Idag blire inte så mycket. Ska fråga Jossie sen fall hon vill hänga med på en promenad, om jag kan gå vill säga. Vet inte om ja klämt en sena i foten igen men när ja böjer upp foten hugger de till i fotleden :/

De va nog allt för mig iaf.

You never were and you never will be mine

Så var det onsdag. Blir nog en slapp onsdag för min del faktiskt. Riktigt skönt även fast veckan inte direkt har bjudit på så mycket.

I Måndags var jag barnvakt från kvart i ett till fem, men stannade ungefär till sex, sedan träffade jag jossie och vi såg lite på sommaren med Göran. Vet att jag såg den dagen innan men hon ville se den:)
Tisdag bjöd på av en väckning av min bror som sa att vi skulle åka o handla. Shit ja va helt borta när jag pratad med han, konstigt att ja ens kom upp. Träffade även min mor en snabbis.
Idag som sagt blir det att ta de lugnt
Torsdag ska jag vara barnvakt en halv timma vid sex ungefär.
Fredag utgång?
Lördag kanske bio?

Annars får de gärna sluta snöa. Bara en tanke asså.
 

Helgen

Så var det söndag, veckans sista dag. Helgen har varit bra mycket skratt på lördagen.
I fredags gjorde ja inte så mycket. Slappade, tränade, sjöng osv. Senare tittade alex förbi. De var ju tur de annars hade jag väl börjat prata med mig själv haha så ensam va jag ja.
Lördagen smög sig in vilket betydde att Jossie min andra hälft kom hem. Umgicks med alex till sena eftermiddagen och runt sju kom Jossie. Woho.
Märktes att vi inte setts på ett tag vi får alltid så dålig humor då. Men runt halv nio dök Hanay upp och då började ännu sämre humor blossa upp. Vi satt o små drack och pratade och runt tio dök även alex upp.
Vid elva gick vi mot 55an och drack lite öl och ännu sämre humor om de ens va möjligt kom upp. O runt halv två drog jag o jossie hem.

Vaknade runt ett då jossie redan försvunnit till jobbet. Så blev film oså tills jag mötte upp henne vid halv sex. Sen umgick vi bara lite tills hon drog. O nu ser jag på scream 2 och ska se sommaren med Göran, hörde att den va bra.

Här kommer lite bilder från igår.







Torsdag

Så var det torsdag. Shit veckan har gått så fort, blev chockad när jag fick höra att de va torsdag.
Veckan har varit underhållande.

Måndagen blev som planerad, massa skit jobb ;).
Tisdagen åkte jag till alex o såg film osv.
Onsdagen blev det att gå upp tidigt för att gå mot ljunkan. Va hårmodell åt natta och de gick jättebra. Sen mötte jag jossie på stan. Eller fick vänta as länge pga de förbannade tågen. Sen gick vi hem hit o färgade min utväxt.
Idag har jag varit hos frissan och klippt mig. Väldigt behövligt må jag säga. Sen har jag mest slappat. Plågat grannen med min sångröst med så :D

Imorgon blir det faktiskt inte att gå ut. Passar på att vila lite nu när min andra hälft jossie "josef" åkerström är bortrest.

Bra låt (A)

Kändes inget bra. Blev bra, nu känns de inget bra igen =/

Ny vecka!

Så var de måndag igen. Shit dagarna rulla ihop så jag vet knappt vad dagarna heter. Helgen bjöd iaf på fest i fredags. Sen Lördagen låg och slöade i sängen hela dagen. Men inget slår jossie som sov i 17 timmar. Söndagen var mest med slappa. Såg film med jossie sedan åkte hon hem. Kändes då lite konstigt eftersom jag var ensam. Brukar bli så när man haft folk här en längre period.

Idag blire snart att möta Jossie på stan. Hon ska köpa en kamera. Och jag lämnar nog in lappen om pengar då. Sen vid halv fyra ska ja träffa natta. Sista gången innan provet. Sedan har ja tvättstuga vid sex och ska även passa på o städa då.

Imorgon bjuder de på jobbrummet på af. Sen vet jag inte mer. Och onsdag är ju nattas prov som kanske tar 2 timmar. Sen vet ja inte mer heller. Får se va dagarna har att erbjuda
Här kommer lite bilder från i fredags.






hm.. torsdag?

Så var de torsdag tror ja :D Dagen började tidigt för min del. Upp kvart i nio och göra sig någolunda fin för att vistas på en annan plats än hemma. Gick bort mot modefrisöererna där Natta tränade sin uppsättning på mig. Tror provet på onsdag kommer gå galant. Kom därifrån vid ungefär kvart i tolv och blev att skynda sig hem till bror för att sitta barnvakt åt Meja. Fick även lite käk där, sitter aldrig fel. Möttes iaf av en glad Meja som gillade att dela med sig av sina pussar. Hon pussa t.o.m min klocka. Inte dåligt alltså.

Kom hem vid ett och fick äntligen duscha ur all hårspray. Även fast nog lite är kvar nu ändå. Runt tre dök iaf alex upp och gjorde rummet lite varmare. Tackar jag inte nej till när jag annars har minusgrader. Sen myste vi tills han gick vid sex och sen dess har jag fått kommit på egna uppfinningar för att hålla mig varm.

Min senaste är duntäcket upp till tuttarna, sen filten över armarna och tangentbordet. Perfekt är ju skit varm nu.

Imorgon blir de party. Länge sen nu. Eller ah krogen iaf.

Bild från i sommras från kolmården
[Bild+065.jpg]
Förövrigt en snygg bild från 2008

Onsdag

Nu var det nästan en vecka sedan jag skrev. Aja baja på mig. Men har inte hänt för mycket kanske är därför. Måndagen bjöd på att jag åkte till alex och såg på the notebook, usch sorlig i slutet :D Sen låg vi och myste tills han mötte jim och åkte ner mot staden.

Tisdagen började med att jag gick dit natta jobbar så hon fick träna uppsättningar på mig. Hon har ju ett prov nästa vecka så bäst och öva. Kanske skulle ses imorgon med? Sen mötte jag jossie och gick på stan. Behövde leggins, mina hade ju gått sönder på låret. Sen mötte vi Hanay o alex och åt finmiddag på burgerking ;)

Sen idag har jag städat lägenheten fin. Me like. Så nu ligger jag här med härlig musik och tända ljus. Funderar på att sätta på en film nu och krypa under täcket eftersom det är så kallt


Nyårsafton!

Nu uppdaterar jag om nyårsafton. Sov bort större delen av dagen igår så därför blire idag istället.

Nyårsafton började bra trodde jag men tillslut blev det att stressa för att hinna med tåget till steffi. Gud vad seg jag borde varit när jag fixade mig :D haha. Kom iaf till steffi vid tio i sex kanske och började med en väldigt god taco buffé. Blev massa musik prat och dans. Vi hade en väldigt trevlig förfest och tog tåget vid tjugo över tio där alla splittrades.

Jag, jossie och Fija åkte vidare till Johannelund till Benjamin, där Benjamin och Alex hade ställt till med nyårsfest. De var en lyckad nyår med ofcourse raket tittande på tolvslaget. Stannde säkert till fyra halv fem och sedan gick vi hem till jossies bror och sov där. Som sagt lyckad nyår även fast sanningen nådde fram till mig. Visste att de va to good to be true.

Här kommer lite bilder iaf :)