dinosaurier och Bingo

Igår ställde jag klockan på halv åtta men råka somna om till halv nio. Va så super trött! O då hann jag besöka drömmarnas värld.

Det hela utspelade sig på ikano-huset. Dock såg de inte direkt ut som det riktiga. Jag skulle bli fotad av Bingo Rimer i hans nya kollektion med jackor. O testade vilken jacka jag skulle ha och fick en tid att komma tillbaka. Men innan han skulle på lunch stod vi och sjöng i hans affär.

Sen gick jag vidare och träffade Fija, Jossie och Sandra och då träffa vi en t-rex som hade sylvassa tänder och var tigerfärgad med djävulshorn. Skit snabb va han. Jag och Sandra lyckades komma undan men tappade bort Fija och Jossie så vi smög runt och letade men tillslut kom dom springade o sa att de dödat dinosaurien. Gud vilken lättnad. Kom även på att jag blev stucken av en geting som var efterhängsen. Dog ett tag men vakna igen. Fick världens var-böld!

Sen vaknade jag. Hm de sjuka drömmarna verkar komma tillbaka.
Ikväll ska ja till min bror :) woho!

Låt oss stöna ikapp!

Så är man som alla andra 20 åringar. Som jag fortsätter säga rullar dagarna förbi i läskig fart. Kändes som igår jag fyllde 19, kommer ihåg dagen så väl men icke sa nicke för igår fyllde jag 20. Lär bli en sådan som inte förstår att hon är 40 innan hon är 45. Make no sense ? haha nej!

Fick däremot njuta till härliga sexstön igårkväll från lägenheten över. Har hört sängen knaka på i juckljud förr men denna gång hade dom adderat stön på det hela. Måste även påpeka att det var killen jag hörde mest. Tur som jag har är han inte speciellt uthållig heller!
Dagen i all ära har jag ägnat åt psykologi på morgonen. Sedan lämnade jag in matteläxan och gick hem för att börja studera där. Har nu räknat ca 25 sidor i matten och känner att hjärnan är ordentligt tillkronglad!

Måste även tillägga att jag inte invigde systemet igår men där emot drömde jag om att jag gjorde det inatt. Så det får duga sålänge! Nu blire slappa ett tag!
Tack o hej!

20 år!

Grattis på mig själv som idag fyller hela 20 år! Ingen tonåring här inte!

Bilder!

Här kommer lite bilder från Bines blogg. Jag har ju ingen kamera längre så kan inte ta bilder själv!
De ligger lite huller om buller men orkar inte fixa de :)


20 års fest

I lördags körde vi fest för att fira mig. Fyller dock inte förän på onsdag men blev bästa dagen att fira mig.
Det började med att alla tjejerna kom till mig. Jag fick presenter av några. (Även om dem inte behövde!) Sedan runt halv åtta gick vi till resturangen Josse hade bokat platser på och jag blev även bjuden där på middagen som bestod för mig av grillspett med klyftpotatis och tzatsiki och vitt vin. Sedan hade de beställt in en glass efterrätt till mig med. Gud jag har nog världens gulligaste kompisar!

Sedan drog vi vidare till krogen och var kvar till stängning. Körde efterfest hos mig sedan och kom inte i säng förän runt halv åtta :) Då va de kanske inte så chockande att jag vaknade vid tre :P Men som sagt det visar väl att jag körde all in och att födelsedagen var as bra! Tack allesammans!
Bilder kommer när folket laddat upp dem!

Freeeedag!

Woho äntligen är helgen kommen! Mycket skönt måste jag säga, även om de är mycket saker som ska göras!

Kom hem för ca 1 timma sedan. Har varit och gjort slutprovet i webbdesign så nu är det 1 kurs mindre jag läser! Skönt! Även fast det var den lättaste och slappaste kursen.

Resten av dagen kommer se ut såhär:
1. Storstäda, dammsuga, skura golv, damma,
diska, skura toan och handfatet.
2. Göra god helgmat! Någon form av potatis i ugn
med kött och sås.
3. Plugga! Matte och natur, även komplettera historia-uppgiften
(klar med alla uppgifter där med annars) Sedan har jag bara slutprov
kvar där!
4. Fixa naglarna så jag slipper måla dom imorgon!
5. Slappa för imorgon blir det FEST!

Här bjuder jag på en snygg bild från i somras med!

Plugghäääst!

Onsdag här idag. Som vanligt så smälter dagarna in i varandra.
Sovit som en stock inatt, inte vaknat en enda gång!
Gick upp klockan sju och duschade och började fixa mig, Ska iväg på en labb sen vid fem. Men gick till biblioteket vid halv nio och skrev ut min redovisning till imorn och 2 labbrapporter jag gjorde igår.

Sitter och gör historia. Har gjort näst sista kapitlet och har börjat på det sista. Tänkte få historian ur vägen med så jag kan koncentrera mig på Naturen, Matten och Psykologin!

Mitt liv är verkligen plugg plugg plugg just nu. Pluggade faktiskt hela dagen tills jag gick och la mig igår! Fått reda på att jag ska skriva högskoleprovet i katedralskolan med! Ja ne men nu ska jag väl fortsätta!

Ge mig!

Oh vill så gärna ha en ny mobil. Lite små sugen på Sony ericssons X10 mini pro faktiskt.

Trött på den jag har nu som inte verkar ha någon täckning någonstans. Som har sms som inte går varken att öppna eller radera och ibland att samtalet bara bryts.

Undrar om man kan få någon schysst avbetalning på någon affär. Hittade på PC citys hemsida och även tele 2-s hemsida mobilen för 2449 kr. Inte alls så dyrt =D.
   Sony Ericsson U20i Xperia X10 Mini Pro Black