Gonna let go!

I risk med att låta som en surkärring, men blir så förbannad på de som gräver precis utanför mig. De börjar runt 06.00 då jag oftast sover förutom torsdagar o fredagar!

De gräver ca en timma sen blir de relativt tyst fram till nio eller något sådant. De kan inte tänka sig lite för att de faktiskt kan börja vid ca 7-8 då fler kanske har vaknat. Är så nära varje morgon att öppna mitt fönster o skrika till dem att hålla käften. Det låter nästan som man drar naglarna på en griffeltavla!

Jaja!

Cool bror!

Idag var min bror med i tidningen. En artikel om hemmaföräldrar. Väldigt bra tycker jag!
http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/hemmapappan-som-inte-tvekar_5295029.svd

Burn baby burn!

Ny vecka och nya tag. Dagen har än sålänge bestått av stormaktstiden inom Historia. Har några sidor kvar på det kapitlet, sen ska jag även göra matte och webbdesign.

För övrigt blev jag lite förbannad när jag hämtat posten med. Fick ett brev där det stod att jag börjat prenumerera på se & hör och en räkning på nästan 400 kr. Jag har ju inte beställt något sådant så när jag skulle maila dem såg jag att andranamnet som stod var Katrin, sen kolla jag hela namnet och såg att de va helt fel namn. Brevbäraren hade lagt brevet i fel fack. Tur det. Ingen lust att bara slänga ut 400 sådär!

Träning hann jag med innan Lunchen med.
25 min Jillian träning (innehåller uppvärmning)
15 min aerobic
10 min lstretch
= ca 280 kalorier.

It's like a battlefield

Dag 6 med Jillian. Övningarna känns lite enklare faktiskt men kan alltid göra dom svårare så
enklareblir det inte ändå. Stod man t.ex enbart i 70 graders vinkel med benen och boxades förut kan man gå ner till 90 för att göra de svårare. Men kände mig ändå inte riktigt pepp att träna idag. Men tog mig igenom träningen ändå.

På torsdag är det vilodag, woho. Ha ha, nerå! Som sagt inte glömma vilan som är lika viktig som själva träningen. Kroppen behöver återhämta sig med om man vill se lite resultat =).

25 min Jillian träning (innehåller uppvärmning)
20 min pilates
10 min lite rumpövningar med Mel B

= ca 290 kalorier.



Nära döden x2?

Okej kanske inte riktigt. Men i förrgår natt blev jag ihjälskrämd när en av roserna jag har på väggen ramlade ner. Trodde jag antingen skulle dö av mördaren som va vid rosorna (självklart va de ju ingen där) eller av hjärtattack då mitt hjärta slog dubbelt så fort.

Inatt vakna jag först vid halv två av att två killar höll på o dra varann i en matvagn utanför. Helt nyvaken fick jag för mig att de va ryssarna som rullade in pansarvagnar utanför. Men det var de inte! Sen vid halv tre vaknar jag av att Lotus har ner mitt glas med vatten, men fick då för mig att de va krig igen och folk började skjuta på varann och spränga saker.

Ja men fantasi har jag ju iaf!

I can't go any further then this!

För att ta rubriken bokstavligt talat så kan jag knappt gå nånstans, ha ha! Är helt skakis och slut efter träningen med Jillian idag. Hon fick mig nästan att spy. Dag 5 in i hennes träning och det är grymt tufft.

Illamåendet gick över efter en halvtimma/timma och har lyckats få i mig lite kvällsmacka med. Supergott med egenbakat bröd.

Nu blir det lördagsmys i högsta grad.
Over and out!

Jag efter squashen på idrotten i tvåan.

Faster i kvadrat!

Grattis, Grattis och återigen Grattis till världens bästa bror och världens bästa brors fru!
Idag kom deras andra barn men första son till världen!

Jag är så himlans glad och längtar efter att få träffa alla och såklart hälsa första gången på lilla bäbisen :)
Bild på mig och Meja för 2 år sedan!

You ain't ever gonna burn my heart out

Lördagkväll! Dagen började tidigt för mig, redan vid halv nio. Hade tänkt träna men kände mig helt slut. Kanske gör det strax om jag orkar. Har annars sprungit på stan idag med Fija. Hittade en höstjacka. Kände mig lite osäker på färgen. Köpte en svart men fanns även en mörkgrön som va snygg! Får se om jag byter eller inte.

Annars ser jag lite på tv nu och väntar på samtal från min kära broder. Håller tummarna att allt går bra ska ni veta!
Ändrat designen lite med. Nej nu blire att göra något!
Kram

Its like wishing for rain as i stand in the desert!

Fredag redan och kväll! Och var har man gjort idag?
Blev att plugga lite psykologi idag och sen ringde min bror och frågade om jag ville hänga med och käka på ikea! Och de gjorde jag med.

Blev först att handla på maxi, köpte 5 söta strumpor ;) Sedan begav vi oss till Ikea. Tog en köttbulle-tallrik med mos. Supergott, sedan en kaffe på de. Satan så vuxen jag blivit ;)

Hem igen och pluggade lite till. Sen tränade och nu håller jag på och bakar bröd. Shit en riktigt liten hemmafru utan man ;)

Nu blir det att slappa resten av dagen och läsa igenom psykologin en gång till om jag orkar.
Kram!

p.s. imorgon blir en spännande dag!

Push push baby!

Sitter här och har precis ätit knäckemacka efter en hård träning.
Körde Jillians dvd först och sedan körde jag Mel B's dvd. Nu även efter jag duschat är jag helt skakis

25 min Jillian träning (innehåller uppvärmning)
20 min Mel B Aerobic
10 min stretch från båda dvd-erna.
= ca 315 kalorier.

Inte illa pinkat ändå!


Just gonna stand there and watch me burn


Släng dig i väggen!

Torsdagen har smygit sig på. Känns som dagarna bara flyger iväg, skulle behöva mer än 24 timmar på ett dygn!
3 stycken prov som kommer upp de två kommande veckorna med. Verkligen uppstressad över dem!
Men idag har jag iaf haft en lektion och även tränat. Har nog aldrig varit så pepp som jag var idag, kändes som jag kunde träna hur länge som helst! Men tog de lite lugnt ändå, har ju fortfarande hosta, men den kan slänga sig i väggen för gick hur bra som helst iaf! Körde dock inte med Jillian Michaels idag eftersom hon går ut lite hårt men kan säga att jag saknar faktiskt hennes träning. Kanske kan göra de imorn.
Nej nu blir det att se klart på greys anatomy avsnittet!

2010!

Igår körde premiären igång av idol 2010 och jag låg bänkad framför tvn. Var flera stycken bra men även som vanligt folk som skämtar. En tjej stod och sjöng korvlåten och började plocka fram först ett bröd ur halsduken, sen en korv och sist ketchup. Ja men det var ett sjukt framträdandes-skämt!

Plugg,plugg,plugg

Hemma på lunch, ska snart bege mig mot skolan igen. Dagen kommer bestå av plugg. Måste göra lite psykologi och matte när jag kommer hem.

Har även gjort klart de två G uppgifterna på Historian som inte skulle vara mer än G. Man ska nämligen göra 5st G-uppgifter, alltså 5 kapitel med enbart G frågor om man vill ha G. Vill man satsa på mer ska 3 av de 5 kapitlen även innehålla vg/mvg frågor. Så har hitills gjort 3st G kapitel och 1 vg/mvg så 2 stycken kvar på båda.

Imorgon står det barnpassning på schemat. Även plugga.
Nej men om jag ska läsa igenom lite Naturkunskap innan jag ska iväg igen.
Förhoppningsvis lägger inte Lotus beslag på boken igen!

Gamling!

Så var det tisdag. Skulle egentligen gå upp om en kvart ungefär men vaknade lite innan halv sju och kunde inte somna om. Så har legat och kollat på tv. Börjar genast tänka på typ farmor som brukar vakna tidigt och inte kunna somna om. Kanske håller på och bli sån. Shit.

Tänkte även kolla igenom min kamera på bilder, men kom då på att den gått sönder :(. Hur ska jag nu kunna ta bilder buhu. Får önska mig en ny i 20års present eller något!

Skola idag naturkunskap, börjar 10.15-11.45 sen lunch till 12.45 sen slutar jag 14.30 och då blir det hem och plugga.

Brunt är inne!

Hur tur har jag, tvättiden tog slut klockan två, 5 över spiller jag kaffe på hela linnet. Suck!

Har avverkat ett kapitel till i historian, nu är det dags att hoppa på webbdesignen!

Känslor är varken rätt eller fel, de bara är tills de inte är längre

Så var det redan söndagkväll och imorgon kör en ny vecka igång igen!

Blev lite party igår. Först inflyttningsfest hos Sofia och Henke. Var helt okej där. Lite stelt från vissa sidor men men. Sen begav sig jag, steffi, sandra och Fija in till Ågatan. Var väl helt okej det med. Gick dock hem rätt tidigt för jag var uttråkad. Fick dock sällskap då så jag är så nöjd så :)

Vi låg och drog oss ända till klockan fyra idag. Shit jävla latisar! Sen mötte jag upp fija och åt "frukost". Och nu gör jag inte så mycket. Blir att besöka drömvärlden snart. Helt underbart!
You give me mixed messages. Make up your mind and stick with your decision,
and it is to be hoped that neither of us gets hurt.

Fredag!

Så var det fredag. Uppe med tuppen redan vid sex. Drog till skolan vid åtta. Slutade vid tio. Drog till stan. Köpte hårfärg, ögonfransböjare och 2 ögonskuggor. Sen blev det hem och färga utväxten. Bestämde mig även för att dra till Sofias och Henkes inflyttningsfest. Blir dock lite lugnt för mig då jag fortfarande är förkyld!

Mer idag då? Blir bara lugnt. Tänkte komma upp skapligt imorn. Gå promenad, dammsuga osv innan jag drar iväg. Så en slapp fredag helt enkelt.


Text till alla som blivit dumpade:
If she/he is the right, she/he will come back to you.
If she/he is the right, she/he will come back to you.
If not the one is still out there waiting for you!If she/he is the right, she/he will come back to you.
If not, the one is still out there waiting for you!

Maskara!

Tänkte tipsa om en maskara som jag tyckte va bra iaf.
Maskaran heter Doll eye long lashes mascara och kommer ifrån Nyx.
Finns även som volym och vattefast maskara.

Jag tyckte den va bra och lätt att applicera. Själva maskaran kändes lite torr vilket jag tyckte va bra, gillar inte världens blötaste maskaror då dom tynger ner fransarna så dant. Fransarna blev separerade och känns iaf längre. Kanske inbillar mig :)
Betalade 110 kr för den. Ett mycket värt pris!

MatteMatteMatteMatte

Torsdagskvällen har smugit sig på och nu är det mörkt, eller iaf i mitt rum. Orkar inte kolla ut! Dagen började tidigt, redan kvart över sex. Då jag gick upp och fixade mig. Kvart över sju blev jag upphämtad av brorsan. Skulle vara barnvakt åt Meja.
Brorsan och hans fruga skulle upp och kolla om de kunde bli igångsatta imorgon, men tyvärr gick de inte. Håller tummarna på nästa onsdag.
Vill ju bli faster i kvadrat. Ha ha, för mycket matte där.


De gick ganska fort va bara barnvakt i en timma sen fick jag hjälp med denna jädra matte b.
Imorgon blir det skola till tio, skulle vilja träna sen men förkyldningen sitter fortfarande i. När försvinner hostan, come on, 4 veckor nu ?
Borde jag vara orolig?

Blir iaf lite plugg i helgen. Sen vet jag inte mer.
Men nu blir det iaf filmen Supersugen som går på 6an.

It's amazing!

Onsdag idag. Vaknade upp och mådde faktiskt bättre än igår. Woho ett plus i kanten. Har fått lite gjort idag. En ny hemsida på webbdesignen, lite matte + lite av läxan (det jag förstod) + lite naturkunskap.

Har även gjort bröd precis och det är där man märker att jag inte är riktigt frisk. Att baka tar ca 1 timma och 20 min. Och jag är helt slut. Lite roligt eftersom 20+30 min ska brödet stå och jäsa och 10 min in i ugnen.

mumma bröd med solrosfrön & pumpakärnor på och även linfrön i!

Nu vill jag bara lägga mig och sova, men lite för tidigt ännu. Imorgon blir det att vara barnvakt ett tag åt Meja. Hoppas jag är lite friskare då med så jag orkar mer än bara baka bröd ;)