Marley and me

Tänkte att jag skulle se på en rolig film idag och gick in under kategorin komedi. Hittade filmen Marley and me och orkade inte läsa om den utan tyckte fodralet såg bra ut. Men slutade med att jag låg typ och hyperventilera och tjöt, iaf dom sista 20 minuterna eller något.
Bra film iaf och sötaste hunden!


Dröm!

Som sagt känd för mina sjuka drömmar. Blev i denna dröm jagad av polisen =O.
Började med att jag och pappa var och handlade på maxi, så skulle jag och mickan som sedan blev mina gamla lärare anna in på ikano för allt annat hade stängt. Sen skulle vi bli fotograferade på olika sätt och jag fick när jag körde bil. Så vi alla satte oss i bilen så skulle jag parkera men Anna trycker på gasen istället för bromsen och jag kör rätt in i bilen framför så den blir helt misshandlad. Vi får panik och kör i världens fart ut från ikano parkeringen och blir jagad av en stor polispike och jag åker och gömmer mig i skäggetorp, Var ganska läskigt eftersom jag hade dom efter mig hela tiden. Men min mobil hjälpte mig att vakna som tur var! Puh, inte denna gång polisen, inte denna gång!


Min man!

Har hittat mig en ny man, Nicholas D'Agosto ifrån filmen Fired up!
Jag säger bara grr!


Dröm!

Är jag rädd för getingar eller vadå?
Min dröm inatt är lite konstig, drömde att jag började på universitetet, men ändå var det Berzan, så vi hade upprop och fick något diplom, jag blev fadder =S Sen fick vi skåp, jag fick ett överskåp och Sandra fick ett konstigt underskåp, jätte litet och man var nästan tvungen att ligga på golvet för att komma in i de.
Sen nästa dag då vi skulle till skolan gick vi till en klasskompis som var sen. Hon sa att hon va tvungen att tänka på vad hon äter så hon hade kokat värsta grytan, med smultron, hallon, jordgubbar, köttfärs o skyn va gjord på juice =S

Sen när vi skulle till skolan hade jag en geting efter mig som satte sig på min rygg och stack mig, men sofia hindra den för att sticka taggen så långt, taggen var även en kattklo. Sen börja sticket svullna upp och jag såg inprincip ut som ringaren i notre dame :O


Lördagen

Lördagen bjöd på utgång. Men först en väldigt seg sådan. Vi gick först till Plaza för och dricka en shot. Sen gick vi vidare för att hoppas att hitta fribiljetter. Vi fick till platens men ville ha till platå. Så vi gick in och tog stämpel på platens och gick vidare för och kolla vad club s2 va för ngt. Men klockan hade passerat 23 och var alltså inte gratis inträde längre. Sedan ringde Tim och sa att han hade biljetter till Platå så resten av kvällen spenderades där. Träffade en läskig och rik snubbe som först bjöd oss på champange sedan blev utslängd för bråk men blev insläppt för han spenderar så mycket pengar, då blev vi bjudna på ca 3 drinkar med. Är det inte härligt att vara tjej ibland ? =D











Dagen efter

Dagen efter en hård fest brukar inte vara rolig, men Fija hade kul med kameran ändå =D
Dom här bjur jag på ;)






Mohaha


Grattis Grattis!

Säger vi till Maya som blir hela 19 år gammal idag. Dags för pension snart ? =D haha
Blir party idag, fira henne och umgås, kanske säga hej då ? För vi åker nästa vecka :D Exakt om en vecka ligger vi och glassar i solen. Gudars vad härligt

Lite bilder på mig och Maya














Jag säger bara

Tummen upp för gamla bilder =D












Arg!

Hatar plankan under sängen som har låssnat igen ! Typ 7 spikar som sticker upp som skar upp min häl. Nej men va skönt precis va jag behövde på en torsdagskväll, 7 spikar som tar sönder min strumpa, plåster som ja hade innan o fot =O

Kolmården!

Idag var jag upp tidigt, vid 07.15 faktiskt, för vid nio skulle jag med Sebbe, Ann-Sofi & Meja till kolmården. De var roligt, var ett tag sen ja va där, 6 år eller så. Mitt på dagen lös solen på riktigt mycket och blev lite svettigt att gå i alla dessa backar. Alla djuren var rätt slöa med pga värmen. Men här är lite bilder som jag lyckades ta =)

Men mysigt, ni vet att ja tar kort va?


Posarn ;)


Tjaa


Vänd inte ryggen åt mig scar!


Smile for the camera =D









Dikt

Hittade lite dikter jag har skivit för ca 3 år sen =O
Tänkte dela med mig av några!

Du kom in i mitt liv och de sa bara klick
Men du försvann lika fort, du bara gick
Yttligare en chans vi blev bra vänner
Vänner med förmåner
Ja, det är sånt som händer
Allt gick utför att försvann
Ett misstag kom till och tårarna bara rann
Försöker göra allting bra
Tror fortfarande på oss
Känslor mer än kompisar
Går inte att komma loss
-------------------------------------------------------

Du finns för mig när jag har det svårt
Synen på livet blir då inte lika hårt
Tillsammans gumman klarar vi allt
Utan dig skulle livet kännas kallt
Du betyder fruktansvärt mycket för mig
Det är något jag vill säga dig
Utan dig finns inget jag
Tillsammans alltid dag för dag
En vänskap som aldrig någonsin dör ut
Min bästis för alltid till livet slut.
-----------------------------------------------------


Vet inte hur jag ska berätta
Utan att får det låta som jag aldrig varit med om det rätta
Att livet är hårt vet dom flesta
Men har ni hamnat i sitsen och verkligen blivit testad
Sviken & såren blir bara värre
Och de glada minnena allt färre
Familjen gick under och i kärleken fanns inga positiva stunder
Ni kom ni gick
Det var tacken jag fick.


Morsning

Vaknade av att brevbäraren typ förstorade min brevlåda eller något, pressade in något stort. Jag tänkte direkt bomb, sen såg jag nått konstigt gult paket, okej bombtanken fortsätter men de va ju klassfotot och studentfoton på alla skolor. Mycket nice tänkte ja tills Alex berättade att inget namn var rätt. Kollade igenom och såg att tre namn var rätt, vilket var mitt namn, Pajtims och Sandras. Annars hade dom blandat runt namnen i hela klassen, Boris fick ett tjejnamn s.k Nour. Pernilla blev kille och fick heta Alex sivertsson.
Snyggt dom som gjorde fotona, borde få katalogen gratis ;)

Annars har ja varit hos bror. Kattvakt har jag varit och idag tänkte jag va snäll så hängde ett studentkort på mig på deras kyl, sen diska jag deras disk =D och självklart mata katterna och rensa lådorna =).

Nu blire dusch!
[Bild+191.jpg]

Morn!

Så var det måndag igen och en ny vecka med nya tag, som t.ex. städa min lägenhet, den ser förjävlig ut =O Börja träna igen kanske ? var ju ett tag sen pga man varit sjuk sen förkyld sen feber usch. Men nu är jag frisk ;).

Har även sovit förjävla dåligt. Somna vid halv fyra kanske vaknade vid fyra somnade om vakna en halv timme senare, sen fortsatte de så till min bror kom vid halv sju imorse och lämna nyckeln, sen fick ja sova ungefär två timmar innan jag vaknade igen =/ Suck. Men är ändå inte trött så något gick väl rätt med sömnen iaf.

Skolan börjar för folk idag eller imorn, sista året var faktiskt väldigt kul, och de hände mycket saker och man längtade till studenten. Skulle jag faktiskt göra om om jag fick men nej.
Här kommer en bild från studentkryssningen =)


Bilder

Hej allesammans.
Martina har börjar bli människa igen, varit otroligt seg faktiskt. Blev somsagt party igen igår, va först här sen drog vi till plaza o platens :) skulle till platå men bijetterna hade gått ut :( Men det var en helt okej kväll, förutom att ja klanta mig igen och halka inne på plaza, härligt (Y).

Här kommer lite bilder från igår =)




Bra låt!

Vet gammal men den är bra ! =D

Folket!

God kväll folket!
Inte uppdaterat på hela dagen, valde att vara seg istället och ligga i sängen hela dagen.
Även att va lite onykter på morgonen. Drack lite champange runt fem inatt så =) .
Idag då, blir nog samma sak, fira att skolan börjar på måndag ;) för folket som går i den alltså.
Själv fortsätter mitt arbetslösa liv och vandrar på.

Här har ni lite bilder från förfesten igår =D titta o njut!








Party !

Som sagt idag bjuds de på förfest i det vackra vädret sen blire dra in mot krogen =)
Hoppas ni andra har en trevlig fredag!

Dröm

Idag är jag tillbaka på vanliga spår. Hade en dröm såklart =D

Handling
Vet inte riktigt hur den började men vi va i lambohov iaf, bakom änggårdsskolan. Så var det en ond sida och en god sida där jag befann mig tillsammans med bla Harry Potter, Ron Weasly och Hermione Granger. Men Ron vart chicken och stack, Hermione blev tillfånga tagen och Harry tvinga vi iväg under osynlighetsmanteln eftersom han va det största målet. Sen kom de en ond snubbe med massa fångar, från min sida och jag frågade om det va de. Han trodde då att jag var på hans onda sida och gav mig nycklarna. Jag friade fångarna såklart och sprang tillbaka med dom till vår sida, där jag stod på en sten och höll ett långt pepptalk med dom hur vi skulle förinta onda sidan. Då börjar onda sidan vara ute efter mig så jag kutar iväg till ett tält med en snygg kille utan tröja som hjälpte mig, sen kom Harry potter och en tjej tillbaka och hämtade mig under osynlighetsmantel, vi tog oss till en båt där vi träffade döden :S hahah. Så åkte vi till en by där vi skulle planera massa, så vakna ja ungefär =)

Förstod inte riktigt varför döden kom in helt plötsligt men aja :D


Mys!

Nu ikväll tänkte ja ha film mys med mig själv, köpt lite gott och ska titta på en bra film, vet dock inte vilken film än =). Men sånt märks väl.
Måste även säga att min katt är den sötaste !

Gott gott =)

Kisse =)


Beroende ?

Haha har nog blivit lite beroende av spelet Yoville på Facebook (Y)

God middag!

Eller något sånt.
Inte många timmars sömn inatt inte så funderar på att ta en powernap efter tv programmet Tori & Dean in love =D
Lite små kul faktiskt =D.
Gjorde inte så mycket mer igår. Glodde på The girl next door, Bra film och blev svin glad, vet inte varför. Fick en varm känsla i magen o super glad =D Sjuk jag är .

Nu ska ja glo vidare på tvn =D
Hörs senare

En trött Martina

Stan!

Så kom man hem från stan ungefär vid sju.
Regnat inprincip hela dagen, roligt väder Sverige. Kunde inte vara mer nöjd (Y) ;)
Jossie köpte ett par lila skor, skit nice va dom!
Sen kom ja på att ja kanske behövde skor, mina är det ju trots allt ett runt hål under skon och läcker in vatten. Så glodde runt. Kom in i en skoaffär där de va final sale och 70% rabatt. Hittade ett par skor och fick dom för 60 kr :D man tackar!

Vi åt även på stan och testade något nytt. Thai coconut, mycket mysigt ställe och god mat!
Så här kommer lite bilder från besöket =)

eller denna är från min toa.






Min och jossies mat, vitlöksmarinerad friterad kyckling med mkt stark currysås

Sofias mat, kyckling med bambuskott i nån god sås, wok alltså =)


Ond!

Ja har en ond kisse som gillar att öppna min garderob o riva ut kläder =D

Godmorgon folk!

Så har jag faktiskt sovit en natt utan att vakna av hosta.
Tacka min nya vän noskapin som jag hittade i skåpet. Rethost dämpande
Min förra bästis metolnäspray fick ja näsblod av, eller tror de va av den =D


Idag blire stan med Jossie och Sofia. Jossie ska fixa sitt bankkort och sen blire väl att checka lite på saker =).
Nu blire en skön dusch och kanske tänka lite på noskapin =D

Ansiktsmask!

Ibland är man ju bara snygg! =D

Tidsfördriv!

Har precis blivit klar med fliken Drömdagboken.
Tänkte att den är bra att ha eftersom jag ofta drömmer sjuka drömmar.
Nu blir det ansiktsmask som gäller :D

Här är bikinin jag fick hem!


Bulgarien - Golden Sands!

Som jag skrev i föregående inlägg så åker jag till Bulgarien den 28onde, tillsammans med Jossie och Sofia. Ska ju bli superhärligt. Idag har Bulgarien haft 26 grader och sol. Perfekt lixom.

Lite bilder kommer här =)
Hotellet

Typ sådär ser väl hotellrummet ut :)



Frukostbuffé har vi =D


Kan ju säga att jag längtar =D


Welcome back!

Tack till mig själv =D
Min bror tvingar mig att börja skriva igen för att han och hans fruga ska ha något att läsa ;)
Vad har hänt på sistone?
Fick hem min bikini idag, + en ansiktsmask och en fotfil så idag blir jag fin =D
Bokat och betalat resa till Bulgarien den 28onde =D
Bilder kommer i ett inlägg efter detta.
Mycket utgång på sistone med. Fast har varit roligt.

Dagen har bjudit på Arbetsförmedlingen vid tio. Otroligt onödigt. Kan lika gärna söka hemma =O.
Sen var jag barnvakt åt Meja =)
Sen kom jossie vid halv sex typ och hon gick och fick en spruta. En grön sörja åkte in i armen såg ja =D.

Men iaf.
Välkommen tillbaka till mig själv =D