Mohah

Blev lite glad över att Ann-Sofi, min brors fru hade äntligen uppdaterat sin blogg, och vad är de då jag ser ?! =D


Mohaha

Mongo hand?!

Så har jag kommit hem för ca en timma sedan. Varit ute och gjort trafiken lite osäker ;). Gick bra faktiskt men jag och bror har kommit på att ja höll växeln lite mongo och därför hade svårt och lägga i femman. Vred handen helt galet :P Men det va mysigt och köra lite på kvällen, sebbe satte även på lite julmusik i bakgrunden. Annars så har jag varit där och ätit lite, umgåtts med familjen Avindell och myst.

Nu ser jag på idol och tänkte ta mig en macka och mysa lite inomhus. Börjar bli ruggit kallt ute. Ska ju bli minusgrader på lördag =O. Hej vintern är du här nu?!

Men nu blire macka!
tack o hej


Larvigt!

Blir egentligen lite förbannad när jag kikar omkring i bloggar som t.ex. Kissies. Hon går på sin jävla kaffediet och får inte äta något annat. Nu har hon tydligen lagt upp ett matschema för denna vecka och även Dessie har gjort samma sak där det verkar nästan som dom skryter om hur lite dom äter. Gör dom så för att provicera eller är dom verkligen så blåsta och tror att det är ett nyttigt, bra och hållbart sätt att gå ner i vikt på ?!




Och detta är dom supersmarta blondinerna "kända" för. Herregud börjar bli pinsamt faktiskt!

Slö-dag!

Idag har det bara blivit en slödag. Tänkte att jag skulle tränat men blev för trött så orkar inte. Gör det imorgon istället. Så idag som sagt har jag suttit vid de två datorerna jag har, ena visar the sims och andra visar internet. Fasen vilken nörd jag är alltså! Och snart blir det även greys anatomy på tv, kan de blir mycket bättre eller ? =D

Helgen bjöd på utgång i fredags vilket var okej. Skadade dock tummen så har väldigt ont i den:( Sen lördagen bjöd på att jossies mamma fyllde 50 och hade fest i norrköping. Hade faktiskt grymt kul där. Åt lite konstigt bara, är inte så förtjust i varken salta pinnar eller ostbågar men de va det jag tröck i mig som det svull jag är ;) Fast va lite skakis när vi väl kom dit, jag och jossie hade precis blivit stannad av ett äckel, trodde seriöst han skulle både slå ner oss eller försöka våldta oss. Men vi kom undan!



Nu blire åter till sims :D haha!

Presenter

Jag fyller faktiskt år om 23 dagar och jag tänkte säga lite vad jag önskar mig.

* En ny mobil, typ sony ericsson W995
* The sims 3
* Presentkort eller kläder
* Pengar

Alltid kul att fylla år :)

Nu blire att mysa framför tvn :)

Ny vecka!

Ny vecka nya tag. Blev väckt av min kära bror som ringde 08.20 för att säga att vi ska åka o handla. Så blev att stiga upp utan sovmorgon då! Men nu har jag min favo rätt hemma igen (A). Sen kom jag hem lite lagom till att jossie kom förbi. Sen hade hon körlektion och jag tränade, guud vad duktig då =D. Snart blir det även teori lektion. Så ni får hade så bra sålänge!


Duktigt!

Så var det kväller. Jossie och jag har varit duktiga och städat lägenheten. Äntligen har jag ett handfat som inte är fullt med sminkrester, en toalett som inte är rosa?, all disk diskad och inga naglar på golvet.
Har även kollat på serien true blood idag, skapligt bra faktiskt!

Veckan är väl som den är. Träna såklart, sen körskolan imorgon och onsdag, även arbetsförmedlingen på onsdag. Jossies mamma fyller även på onsdag så på lördag blire fest med deras familj och vänner. Haha!

Gillar även Bines nya Hate it or love it! Gillar tummen ner, speciellt de längst ner.
Läs själva


Sorry vänner!

Dålig uppdatering men har haft problem med internet. Men nu funkar det prima igen! Så hur har helgen varit, Jo i fredags blev det utgång, Den var faktiskt rolig. Bella blev jätte rund under foten vilket gav lite garv. Lördagen gick jag, jossie och Sofia upp vid kvart i elva. Jag och jossie skulle ju till stan, köpte ett billigt läppglans lite rödaktikt, skit snyggt. Och jossie vågade inte ställa upp för att vinna en bil, så istället fick en tant på 2110 år den som inte kört bil på 20 år. Suck =D

Men senare blev det filmmys med Jossie, Maya, Sofia och Alex. Men Maya o Sofia drog hem vid halv två och jossie somnade lite i mitten av house of wax, så jag och alex låg och tittade på den :) Vaknade upp med riv/nypmärken på min arm, hmm rädd i natt ?

Idag blire slappdag med Jossie. Ska snart förbi brorsan och gulla med deras katter=)-


Bild från i fredags!

she's like a wind

Här kommer lite Patrick Swayze eftersom han dog i cancer.

Evil Monkey!

Här bror kommer förklaringen varför Evil Monkey är evil! Haha


O som sagt, han har det inte lätt, även hans död var svår!

Onsdag

Så var onsdagen kommen. Gick upp vid tjugo i elva, tränade lite crosstrainer och idag körde jag även rumpa. Igår blev det armar, idag rumpa o imorgon mage :) Hoppas bara jag kan hålla det här nu. Det som står mer på schemat idag är att hänga med jossie och boka tid för massage, åt henne då. Sen har vi även teori idag med, måste boka lite mer körlektioner, inte kört på körskolan på säkert snart 2 månader :O.

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning.
Förresten, kära vänner, utgång på fredag? Vilka är på?


mm picknick på toan!

Tv Nörd!

Ja, jag är tv nörd och jag längtar till Greys Anatomy sätter igång igen!
Här är lite tjuvkik vad som kommer hända!

Hemma igen!

Hann inte testa maskaran så mycket så får testa den imorgon istället. Min bror ringde och sa att jag skulle komma bort eftersom vi skulle till farmor, så blev att stressa bort dit. Så firade vi farmor lite eftersom hon fyller på söndag och vi kan inte vara där då tyvärr. Nu myser jag med mig själv framför idol. Är ganska frusen med så satte på mig den nya mysiga halsduk för lite värme! Älskar den faktiskt.

Nu blire idol!


Duktig!

Nu har jag precis käkat min nya drog Taco. Är helt störd kan längta till imorn bara för att jag får äta taco igen =S. Tror jag snart måste in på behandling. Haha!
Innan maten stod jag 30 min på min crosstrainer, sen 10 min armar efter Mel B totally fit. Gud konditionen och styrkan går att bättra på känner jag verkligen!

Ska snart testa den nya maskaran jag köpte. Egentligen kan jag vänta till imorn men är för nyfiken för det!

+=Duktig

Tisdag!

Så var tisdagen kommen. Den började tidigt för mig. Gick upp vid sju eftersom jag skulle ha gubbar som gjorde om ngt på fönstret kvart över så tog bort allt i fönstret. Men vid tjugo över kommer dom o säger att de kommer om några timmar och har fortfarande inte kommit. Lite skillnad på kvart över sju och tolv lixom. Annars så har jag tvättstuga nu. Inte alls kul vardagsliv man har men men.

Annars ska jag nog testa o träna idag, har ju varit förkyld men tror allt är borta :) Annars har ja ju en jättemysig tvättstuga, eller inte :P Skulle tagit kort och visat äckel källaren som den ligger i men Sofia har fortfarande min kamera.

Men nu ska jag snart ner till tvätten igen, Uppdaterar senare!



Vill tillbaka!

hoppsan!

Nu blev det ett litet uppehåll igen från bloggningen, vilket inte uppskattas av min bror kan jag säga =D. Just nu ligger jag i min säng, helt slut och tittar på roast på berns, mycket underhållande må jag säga. Idag började dagen mycket tidigt, redan kvart över sex faktiskt. Vid tjugo i åtta gick jag mot tandläkaren och gjorde en vanlig undersökning. Inga hål woho! Men där emot har jag två visdomständer som är påväg upp i underkäken, can't wait o få träffa dom nya inflyttarna. Tydligen växte dom rakt nu, får hoppas att dom håller spåret och inte gör ett filbyte och blir snea och förstör min mun!.

Nästa grej på schemat vad arbetsförmedlingen där jag träffade ganska många från handel. Verkar som det gått bra för oss ;). Vi var på ett gemensamt möte i 3 min, skrev upp oss på en lista för att få ett eget möte sedan gick vi därifrån.
Jag och jossie fortsatte äventyret mot ikano där jag köpte mig en halsduk till vintern, mycket nöjd må jag säga. Sedan var det teori i 1 ½ timma, och sedan kom jag och jossie hit skapligt trötta båda två!

Sådär såg det inte ut =)

Onsdag!

Idag vaknar vi alla upp på en onsdagas morgon och snart dags för frukost för min del. Det ända som står på listan idag är teorilektion vid fem med Jossie. Ska väl även försöka orka med att damsuga iaf, har ju imorgon på mig att städa så jag får lite fint till helgen =).

Här får ni en låt som spelades mycket i bulgarien =)


Bredbandsbolaget!

Haha är det bara jag som garvar när jag ser denna reklam på tv ? =D

Ups!

Tänkte vara lite duktig idag efter allt drickande och fett ätande i bulgarien och ställde mig på crosstrainern, när jag väl blev lite varm fick jag världens hostattack och kom på att jag va förkyld. Lätt o glömma. Väntar me träningen tills jag blir bättre, vill inte få ont i bihålorna med =D
Fast ikväll blir de taco =D wiiiie


Så känner jag mig när jag inte får göra något jag vill ! =D

Bilder

Här kommer lite bilder ändå :D







grr söt tysk till höger =D


Picknick på toan:D



















Lite i oblandad ordning =D

Videos

Här kommer lite videos från bulgarien
titta o njut!


Hemma igen!

Hemma efter en skön vecka i bulgarien. Tror inte så mycket bilder kommer komma för de flesta kompisar har sett dom på antingen facebook eller bilddagboken. Men lägger nog upp 2 youtube klipp senare som va därifrån :D

Idag blire stan och växla in pengar.
Hörs senare !