Its gonna be Love

Va ett tag sen.. japp. Har ju egentligen inte anledning att skriva blogg, inte direkt nån som läser ändå.

Varit hårmodell idag. Natta hade lite panik och det gick väl inte som hon ville. Hoppas stora provet går bättre!
Annars var Jossie förbi två gånger och alex var med förbi en sväng.
Tänkte slänga in denna låt eftersom jag är sugen själv på att se "A walk to remember". Helt underbar film alltså!
Dagarna har annars varit bra. Lite för mycket tänk för min del och lite för mycket tjej har jag med varit. Låter lite fel kanske. Men tror ni förstår vad jag menar. Osäkerheten, ovisheten.. Finns det något där eller är det bara från min sida, är det besvarat? För mycket tänk som sagt!

Suck ja.. Nu blir det strax sova. Upp tidigt imorgon.
Kram

Du lever bara en gång o den gången är nu!

Så var det söndag även fast jag tycker de känns som måndag. Helgen har varit bra!

började med att fira Macke i fredags. Han fick trisslotter av oss och vann faktiskt 50 spänn! Var där ganska länge och sedan vidare ut till krogen. Vet inte riktigt hur jag fick i mig allt jag drack men tydligen gick de. Och blev en lång natt för mig. Pratade i telefon större delen av natten med två personer.

Så lördagen började utan att fredagen slutat. Vid kvart över sex på morgonen satt jag på en buss mot skägget där jag sov hos alex. De kändes så tomt hemma, brukar ju alltid ha fullt hus på helgerna så kände mig lite ensam. Tur att någon kunde gå med på att umgås eller rättare sagt sova med mig =P.
Va där till fyra ungefär sen mötte jag upp Fija. Va med henne till sju/åtta sen låg jag död i sängen o slumra tills jag somna.

Idag äre då söndag, som bjöd på att jag möblerade om och passade på att storstäda. Så nu är det glansigt. Eller iaf i sovrummet. Det tog ju sin lilla tid så är helt slut nu.

Här kommer iaf lite bilder från helgen

The party don't start til I walk in

Så var den efterlängtade och härliga fredagen här. Kom hem från stan för ca 30 min sedan efter att ha lidit med folk som har beslutsångest ;). Men dom klarade att hitta något att ha på sig iaf.

Nu ska jag strax in i duschen och börja göra mig iordning tänkte jag, så jag har lite tid på mig. Malin och Fija dyker upp runt halv åtta sa dom. Sen går vi till Macke runt åtta. Känner att de kommer bli en riktigt lyckad utekväll!

Nu blire att raka bort regnskogen på mina ben så dom blir lena som en baby stjärt!
Förövrigt kär i "Try sleeping with a broken heart" med Alicia Keys!

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time you were telling me lies

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold onto the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you


Tell me when you hear my heart stop

Så har onsdagen lidit mot sitt slut. Dagen har gått fort och segt. Har faktiskt orkat ta mig i kragen och damsugit. Sedan träffade jag min mor runt sex och vi drog till ikano och spånade lite på hur vi kunde göra om mitt rum. Kom hem runt tio stel som en frusen fiskpinne.

Imorgon är det torsdag och det betyder bye bye utväxt!. Blir först barnvakt sedan träffa Natta och om jag hinner gå en sväng på stan med Malin. Sen kommer fredagen och de är dags för Mackes födelsedagsfest/inflyttningsfest.. de blir grymt!

Är så jädra trött nu så blir nog lite scrubs sen ringa John blund och besöka drömmarnas värld!
Sitter i en sån konstig sits. Är så jädra orolig just nu och det är
för att jag bryr mig om dig ska du veta!

Tisdag

Så var det tisdag och jag var uppe med tuppen och ska strax ge mig iväg ut och promenera till valla och ha möte på carendo. Min favorit hobby eller inte! Efter mötet ska jag vidare in till stan för att lämna in pengalappen sen om jag orkar kanske ja städar för det ser förjävligt ut här!

Igår träffa jag Natta igen efter ett långt uppehåll som övningsdocka. De gick bra :) Sen träffa jag även Jossie en stund och sedan tog jag de lugnt med oc.
På torsdag blir det att träffa natta igen. Ska då även färga utväxten så de blir underbart!

Men ska börja knata nu
Så ni får hade så bra!
Kram


oknvömv

Kände att jag inte hade någon bra rubrik som passade. Så fick bli den.
Helgen har flugit förbi och de är snart en ny vecka igen. Helgen har bestått av att vi gick till 55an i fredags, va faktiskt kul.
Sen kom lördagen och det blev dags att fira gabbsan. Kändes först som alla va helt döda men kom igår senare ändå. Men sen gick vi vidare mot krogen och ja hamnade med dom som kände för att åka hem o sova istället. Så blev en öl på 55an sen till burger king och vidare hemåt.

Idag har jag inte gjort alls mycket. Inget bakis så det va skönt men har ändå legat i sängen som jag skulle varit de. Men de har ju sin orsak. Är bara så himla orolig. Men man bryr ju sig om dom man tycker om!

Nu blire lite how i met your mother.
Kram!

Luffare?

ära läsare, kan berätta att dagen har varit lång.. Väldigt lång. Känts som 2 dagar har blivit hopslagna utan sömn. Började med att gå upp vid halv nio och göra sig redo för att åka till Maxi och handla. Men när jag väl gått utanför porten kom jag på att jag fanimej har glömt nyckeln inne. Alltså låst ut mig själv. Smart Martina, har du mycket att tänka på? Men hade tur så vid två kom Jossie in till stan så jag kunde få extra nyckeln.

Va lite med Jossie med efter hon hade haft körlektion. Shit vi är lika slöa som två grisar i en gyttjepöl.

Imorgon är det fredag. Bjuds på mat på Hanays skola först. Lyx! Sen får jag helt enkelt se vad som händer och sker.

Lördag bjuder på inflyttningfest/födelsedagsfest. Så det blir nog en bra helg.


Sjuker

Så var tisdagen förbi och jag önskar att jag kunde säga att jag mår bra. Men de gör jag inte.
Är genomförkyld med lite feber o ont i bihålorna, även haft magkatarr hela dagen. Men endå har jag gjort lite. Va barnvakt en snabbis i måndags. Sen kom jossie förbi en sväng och sen på kvällen kom mamma förbi. Pratade jätte mycket och de kändes jätte bra.

Idag blev de möte på carendo, sen hem och typ sovit hela dagen.
Imorgon blir det att vara barnvakt, hoppas jag mår lite bättre så jag orkar leka med Meja. Sen måste jag en snabbis till stan och köpa present till min kära moder som fyller imorgon. Sen blir det att fira henne.

Något kul som hänt. Hm en väldigt rolig helg iaf.

Fredagen bjöd på att möta jossie vid sju och köpa present åt Meja. Sen ringde Fija och frågade om vi ville komma till hennes syrra och smaka lite vin oså. Så dit gick vi runt tio. Sen fick vi för oss att gå ut så drog till 55an och va där till två. Sen drog vi vidare till platå. Och självklart hade ja nattligt sällskap av 3 st.

Lördagen bjöd på att dra till Sofia vid sex eftersom hon fyllde 20 år. Så firade henne. Vid elva fick jag o jossie skjuts av Timmy o michelle tillbaka hit så mötte vi vid ca halv tolv upp resten på krogen. När krogen väl stängde eller något drog jag med Bine, Malin, Sofia och Macke hem till Robin. Där vi lyssna på musik, åt popcorn och drack tabasko :P Kom hem runt sex.