Lördag!

Idag är det lördag och det bjuder faktiskt på utgång. Josse brunett fyller den 16, samma dag som min bror så idag blir det att gå ut och fira henne lite.

Ska strax dammsuga lite så man kan gå utan skor men måste vänta på att naglacket ska torka. Testat något som blev riktigt coolt faktiskt, marmorering. Och det var min första gång så blev faktiskt relativt nöjd.


Nej nu måste jag sätta fart lite. Måste hinna titta lite till på naturkunskapen med!
Kram

Big NO!

NOOOO! Kräksjukan är här. För mig blev det inte så lyckligt förra vintern då jag drabbades av det 2 gånger inom loppet av 2 veckor. Fick det, blev frisk. 2 veckor senare låg jag hemma och kräktes igen.

Hoppas jag har mer tur denna vinter!

Jag ser det snöar..

När jag gick hem från en kompis igår såg det ut såhär
De vita strecken är just snö.

Instängd!

Livet är kanske inte det roligaste just nu.
Vaknar upp med spänningshuvudvärk eller dödstrött. Allt jag vill är bara stänga av klockan och somna om. Ta sovmorgon till tio skulle vara så sjukt skönt.
Sedan kollar jag lite på internet och äter frukost sedan börjar plugget och så ser mitt liv ut VARJE dag. Snacka om att livet inte bjuder på mycket variation! Och just nu är jag hyperstressad varje dag med. Detta är mitt liv några veckor fram.

V45: Prov i matte. Kap 1-3 ... svååårt!
V46: Inlämning i psykologi, matteläxa, prov i natur.. sjukt mycket.
V47: Naturlabb, matteläxa, psykologiprov, många sidor där med.
V48: Diskussion i natur. Dock inget prov. Matteläxa.
V49: Prov i natur + matte nationellt.
Måste även göra klart en labb och klämma in historiaprov med.
Sedan bjuds det på jul. Ja hyperstressad.

Lyckades träffa Fija igår på kvällen. Första gången jag träffa någon på ja jag vet inte hur länge.
Detta blev ett klagoinlägg men de är så det är just nu!


Helg!

Ja, det blir inte så mycket skrivande. Det är väl mest för mina dagar ungefär ser lika dana ut.
Jag går upp, kollar lite på internet, äter frukost till något på tv. Borstar tänderna sedan börjar jag plugga.
Så pluggar jag 2-3 timmar, sen är det lunch. Sen beroende på hur mycket jag måste plugga så slutar jag plugga mellan 15-18 någongång. Ska jag träffa någon fixar jag mig oså med då.

Någon nytt som hänt. Ja jag köpte mobilen jag ville ha! Känns för övrigt jävligt skönt.
Något annat? Ja, det blir nog att fira jul med mammas sida av släkten denna jul. Har ju nu i 3-4 år firat med pappa och hans sida sedan tagit mamma dagen efter. Så denna gång är det väl dags att få fira med mamma på själva julafton.

Nej idag blev det sovmorgon till halv nio faktiskt så kanske dags att börja med matten nu! Räknar igenom kapitel 1-3 som vi har prov på. Sen ska jag göra gamla provet och se om jag kan få bättre resultat än när jag gjorde det på riktigt. Och blandade uppgifter och testerna i boken. Måste få G nu alltså! Vet inte annars vad jag ska göra för att lyckas få G.