Old times!

Så var onsdagen snart över och dags att rullas en dag närmare helgen. Underbart!
Dagen har spenderats tillsammans med Sandra som jag mötte upp vid fem. Gick på stan för att hitta något till midsommar, men lyckades inte så blir en sväng på Ikano imorgon med.
Har haft en trevlig dag med sandra iaf. Såg en hjälplärare som vi hade i 4-an till 6-an som jag inte sett sen vi slutade sexan. Pratade massa om midsommar, kärlek, gamla minnen osv. Hur trevligt som helst. Fick även en present av henne med 3 ögonskuggor, så söt man kan va då ;) =)!

Midsommar har nog ordnat upp sig med så det känns bra. Blir förmodligen en tidig förfest hos Steffi och sen vidare på fest hos Henke. Blir nog kanoners. Håller tummarna att vädret är på min sida den dagen med!

Midsommar?

Stora frågan i mitt liv är, vad händer och sker på midsommar gott folk ? =)


Eclipse

Som den nörd jag och min tjejkompisar är så har vi självklart bokat och redan hämtat ut biljetterna till 3e twilightfilmen eclipse den 30juni =).
Har även haft en tråkig kväll så testade hur jag och sandra ser ut som vampyrer.
Måste säga att vi är ritktigt snygga i röda ögon och blek hy.
Eller?

Kossa muu

Drömde en sjuk dröm inatt, men det är jag iofs van vid. Drömde att de va fullt med svarta och vita kossor utanför mig som hade rymt från sitt hem. Men jag kunde inte gå ut eftersom de fanns en tjur som började jaga mig då. Jaha vad ska de betyda lixom? Ja håller på att bli riktigt mongo istället för halv mongo ? ;)

Har kommit på två saker,
Sak 1: jag är riktigt dålig på och det är att diska. Nått av porslinen glider alltid ur min hand och något går fasen alltid sönder. Ska ja fortsätta så här blir det nog billigare att anställa en diskare åt mig.
Sak 2: Att fjärilar är ganska läskiga. Visst de är fina med sina olika färger på vingarna, men har någon killat in fejjat på dom? Tror inte de är så söta i förstoring. Och jag är inte stort fan av småkryp.


Och nu tycker jag att de får komma in lite kärlek i mitt liv igen! Tack =)

Sjätte sinne?

Alla har väl någon gång varit med om något övernaturligt som har hänt och jag har mina minnen av mina men det läskigaste jag varit med om var på mitt jobb. Det finns en stuga utanför hotellet som även har rum som man kan sova i där. Och även oftast jag som får städa. Har inte riktigt trivts i det huset utan alltid känt mig uttittad och som att jag inte är ensam där förutom en gång då jag va helt ensam. Pratade med min moster om det och hon tyckte jag skulle fråga de s.k andarna vad dom vill och hon förklarade att de inte vill mig något illa.

Dum som jag kände mig gjorde jag som hon sa och de va det äckligaste jag varit med om. Ca tio sekunder efter jag frågat blev jag akut illamående och skit yrslig och det försvann inte fören jag gick ut ur huset. Visst att jag alltid trott på att de fanns något men nu är jag nästan säker. Det där gör jag inte om!

Klyftigt

Så ligger jag här på lördagseftermiddagen helt by my self! Mår precis som jag förtjänar med, en lite upp o ner vänd mage som gör mig lite illamående. Men som sagt mår som jag förtjänar. Och va är inte en fylla utan att Martina skadar sig? Råkade knäa en stol igår och fick på köpet ett extra knä. Snyggt jobbat!

Kom hem idag vid tio kanske. Somnade kvar på festen igår som resten av folket förutom Fija som kutade hem utan sin mobil. Tänkte va lite smart och ringa o säga att jag har hennes mobil så jag ringer till den o kommer på att jag har den. Då messar jag hennes syrra och skriver Du kan ju säga till Fija att jag har hennes mobil. Utan att tänka på att skriva vem det är som har hennes mobil. Återigen klyftig tjej ;)

Idag blir det att umgås med kära Jossie tror jag. Får se vad vi gör men är halft ihjäl slagen så skulle inte satsa på fallskärmshoppning eller något sådant!

1 år sedan!

Idag är det ett år sen jag tog studenten. Jag har hört hela veckan folk som går och skriker "var är mössorna" och idag va det ett studentled utanför med trummor oså. Kan bara säga att gud va jag längtar tillbaka till ett år sen. Bland den bästa dagen i mitt liv. Vädret upprepar sig själv detta år och kunde fått varit bättre men fanns inget som kunde ta bort mitt glada humör. Inget regn som kunde förstöra, inte att vi fick stressa till fotograferingen eller att Sandra glömde sin krogbiljett hemma så vi fick köra lite fest ensamma på bussen. Inget.

En underbar dag helt enkelt som jag önskar att jag kunde få uppleva igen.
Men får passa på att säga Grattis till alla som tar studenten idag. Hoppas ni får en lika grym dag som jag hade!