Suck på bihålorna!

Tisdag idag med naturkunskap i 3½ timma. Vaknade upp och kände att jag kan inte sitta på lektion när jag mår såhär. Mina jävla bihålor som jämt kronglar när jag blir förkyld. Känner mig som en ballong i ansiktet. Ont överallt, kinder, vid ögonen, vid pannan och vid käkarna. Känns mindre kul. Känner mig skit slö och hängig men dock ingen feber. Men tar hellre feber än mina jävla bihålor. Känns dock lite värre än vad de brukar men förhoppningvis släpper det till imorgon.

Något annat jag kan klaga på. Jo tummen läker och det gör att det stramar åt som fasen vilket gör att det svider som fan.

Något positivt med denna dag, ja det finns något! Fick MVG på en webbdesign uppgift! Känns skönt!

Nu ska jag sova. Kan fan inte va vaken med denna smärta! =(
kinder, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken.

Dör!

Måndag igen. Vaknade inte upp glad om man säger så. Under natten har jag blivit genomförkyld så känner mig sjuk idag, fast utan feber. Tur att jag inte har några schema-lagda lektioner idag, men har ändå kämpat mig igenom ett kapitel på historian och ett kapitel på webbdesignen. Fast de tog säkert minst 1 timme längre än vanligt. Tvungen att ta sovpaus med.

Något annat sjukt som hände igår var att min hand for igenom rutan. Höll handen på ena rutan som jag inte skulle öppna(ruta 1). Andra ruta(ruta 2) är rutan med handtaget. Så började jag dra i ruta två som satt lite fast men höll fortfarande min hand på ruta 1, sen vips åkte min hand igenom första glaset på ruta 1. Snacka om att jag blev chockad. Klara mig dock utan större skador. En skärsår och ett sår med lite bortskrapad hud. Svider gör det dock men slutat blöda har det gjort, eller blödde imorse igen när jag tog bort plåstret som va blött, dock inte från blod.
Min jävla tur dock. Hur fan lyckas man med något sådant

Märkte även nyss att min kamera har gått sönder. Går inte sätta på utan hänger sig bara :S Känns mindre kul då garantin med gått ut!

Nu ska jag titta på film och försöka må bättre till imorn då det är dags för 3 timmar naturkunskap.
Snygg form på både glaset som gick sönder och på såret måste jag säga!

Plus 60år!

Så var det fredag, guuud så underbart. Gick upp 20 över sex idag och jag säger bara fyfan vilken träningsvärk jag har! I skolan lär de väl tro att jag antingen bajsat på mig eller att jag är en 80åring utklädd till 20. Haha.

Men lyckades ta mig igenom 2 träningspass med Jillian idag så jag är nöjd! Försökt plugga lite matte med, men ett nytt svårt kapitel och i mina ögon står det bara bla bla bla.
Annars ett till vg på webbdesignen. Toppen!

Har även gjort en ny design. Vad tycks? Hösten närmar ju sig och dags att få in lite höstfärger ;)
Och något annat kul som händer. Blir förhoppningsvis faster igen nästa vecka! Woho.

Nu blir det att njuta av helgen!
Kram

Husmor

Så har onsdagen dragit förbi och jag är väl nöjd med dagen som varit. Man önskar dock att man kunde få ännu mera gjort men.

Dagen började med storhandling vid åtta imorse. Skulle baka bröd efter de så köpte även ingridienser till det. Men hjärnan måste ha sovit då jag fick för mig att de skulle vara 5 Liter mjölk i istället för 5 dl, så köpte några mjölkpaket förmycket! Haha.

Bakade bröd och pluggade. Fick VG på första inlämningsuppgiften på Historian, men om jag skriver lite mer så kan ja ha chans på MVG så det är prio 1 efter skolan imorgon! Fick även VG på första inlämningsuppgiften på webbdesignen med. Annars flyter skolan på. Högt tempo som fan och matten är väl de moment jag kommer ha mest problem med!

PMS Martina!!

Usch, denna dag har verkligen inte varit bra. Kan skriva ungefär hur den gick.
  • 08.45 - Vaknade, åt frukost och la på en maskin.
  • 09.20 - Började med webbdesignen, väldigt enkelt. (sprang ner då och då till tvättstugan!)
  • 12.00 - Blev klar med hemsidan. Skulle ladda upp den på ett webbhotell med hjälp av FTP program. Förstod ingenting av hennes förklaring så försökte hitta hur man skulle göra. Då började hela datorn spåra ut och allt slutade funka. Då fick jag göra om datorn helt och det tog sin lilla tid. När datorn höll på att göra om sig stressade jag i mig allt för lite mat.
  • 14.30 - Nånstans där är jag klar och kan sätta mig och fortsätta, men kommer då på att jag fortfarande inte vet vafan jag ska göra. Envis som jag är försöker jag i ca 2 timmar men inget funkar. Får väldens PMS och vill bara slå sönder garderoben samtidigt som jag tjuter men gör det dock inte. Tvingade mamma att komma.
  • 17.00 - Känner hur humöret har sjunkt ännu mera, ingen ork kvar eftersom allt har gått fel. (även mer småsaker som jag inte orkar dra upp) Har försökt mig på matten men förstår inget. Känner hur stressen över att allt måste göras kommer krypande och jag får världens arg attack igen! Kommer på att det kanske är dags att äta något och då blir det lite bättre.
  • 19.00 - Mamma dyker upp och försöker även hon i ca 1 timma men förstår inget heller. Slutar med att hon blir lika förbannad som jag har varit och går hem o sätter sig för att försöka få reda på mer.
  • 20.00 - Jag försöker igen men förstår fortfarande inget eftersom inget vill fungera. Så ger upp för dagen.
Nu ligger jag här trött som fan och mår skit illa.
Hoppas på en bättre dag imorgon!
Ciaaao!

Can you meet me half way

Så var det Lördag. Lite skönt att få sova längre än till halv sju faktiskt.

Igår var det fredag. Hade bara naturkunskap då i ca 2 timmar. Sen blev det hem. Fick hem min psykologi bok oså. Sedan bar det av med familjen Avindell hem till dom. Åt lite pizza och fick hjälp med matten. Sedan såg vi lite på film med. Precis innan jag skulle åka hem börjar jag och Ann-Sofi klämma på hennes mage (hon är gravid) och man kände hur bäbisen låg, och även när den verkade sträcka på sig såg man en bubbla som stack ut. Skit häftigt. Martina=Blivande barnmorska?

Var först inne på att bli barnsjuksköterska, men kanske har ändrat mig. Undrar om barnmorska är något för mig :)

Idag som sagt är det lördag. Blir nog att träffa Fija lite senare. Känns som det var ganska länge sen.
Annars ska jag försöka bli fri hostan jag har med.

Love the way you lie!

Så var torsdagens lektioner slut men betyder inte slut på pluggandet.

Första gången på psykologin idag, tanten vi hade Ulla var snäll men hon pratade i sån försiktig och tyst röst så skulle jag inte varit hög på kaffe hade det varit som en vaggvisesång för mig. Hade ju lite svårt att sova när de var nollning i högsta grad utanför mig!

Men tror det blir väldigt intressant. Sen fick vi sluta tidigare och jag hade 45 minuter till nästa lektion, så blev att skriva in alla prov i kalendern. Sen hade vi en uppföljar-genomgång på tavlan och när jag äntligen börjar förstå är det dags att gå igenom nästa som krånglar till de som jag nyss kunde och gör att jag inte kan varken första eller andra hon gick igenom. Så får bli lite kaffe till nu och sedan plugga järnet till halv tre.

Vid tre ska jag ner till Infokomp och skriva in mig på historia och webbdesign, vilket betyder ännu mer plugg och ännu mera prov. Haha blir en tuff höst/vinter.

Imorgon är det dags för naturkunskap igen. Sen helg med plugg! Haha

Bye!

Misshandlad av siffror!

Första matte lektionen avklarad! Detta med siffror, vem fasen kom på matten. Visst, enkel matte som om man behöver räkna pengar eller något men när fasen behöver man ekvationer ?

Just nu är med hjärna misshandlad av alla bokstäver. När behöver jag kunna räkna 6(a+1)+(a-2)*3?
Det ska enligt facit bli 9a, men hur jag än vänder o vrider på det så blir de inget 9a. Eller bara för jag testade nu så fick jag fram 9a, men om jag inte skulle veta att de va svaret så skulle det blivit något helt annat. Förstår inte när man ska ändra plus till minus t.ex.

Suck. Känner att matten kommer va min undergång i livet. Klag klag klag!

Nu får det bli lite kvällsmat sen lägga sig skapligt. Har som sagt matte imorgon med.

Don't take what you don't need from me!

Länge sen jag skrev igen som vanligt. Jag vet! Men har inte haft något att skriva.
Tänkte bara köra en liten uppdatering. Har börjat plugga några kurser, Natur B, Matte B, Psykologi, Historia och Webbdesign.
Igår var det dags att ha första lektionen som höll på i 3 timmar och 30 min, så man blev lite trött i slutet. Men va faktiskt ganska roligt och intressant även fast det där med atomer inte riktigt är min grej.

Idag har jag Matte B för första gången, kanske inte ser fram lika mycket till den lektionen då jag aldrig riktigt gillat matte. Men beror så mycket på vilket lärare man har med.


Köpte min psykologibok idag med så nu har ja inga pengar kvar knappt. Efter alla andra räkningarna har ja ca 200 kr kvar. Woho. Hoppas jag får från csn nästa vecka!

Annars hade ja tänkt träna innan matten men har ju fått hosta och ganska täpt så tror jag skippar de, iaf tills hostan lagt sig.
Annars var det inte så mycket mer!
Ha en bra dag!