-

Moget

Postat av: liban

banta vinnögda hora!!! dra åt helvete me dej. tjockis
2008-maj-09 @ 19:39

URL: http://viktväktarna.se


Postat av: libans morbror

hejhej, ville bara säga att det ut som du har lite för mkt fläsk på dina armar inget illa menat...men du är väldigt oren=)
2008-maj-09 @ 19:41

URL: http://viktvaktarna.se

Att folk känner sig mogna att skriva anonymt och trycka ner en annan person, så den i fråga mår dåligt över det!
Inte så kul o få sånna kommentarer i bloggen faktiskt!
Eller vad säger ni ?


♥ Era kommentarer ♥
Postat av: Sebastian

Hej! Såg att folk kommenterat din blogg vännen. Inget att bry sig om. Folk som inte har något bättre för sig än att skriva elaka kommenterer har antagligen inte mycket till eget liv. Oftast är de skapligt avundssjuka också, varför skulle de annars ta sig tid att skriva saker? Klart de är avundssjuka förresten, på världens bästa tjej som du.
Till er som skriver ska jag också meddela att ip-adresser loggas när ni skriver saker, vilket i praktiken gör att om polisanmälan görs, så kan ni spåras. Förtal (ni lär inte veta vad det är, så slå upp det) gäller även på nätet. Som sisten vill jag också skriva att ni bör skaffa er ett liv, så ni slipper bry er så mycket om andras. Å andra sidan är det rätt kul att läsa era kommentarer, så man varje dag inser att man till hör de i världen som har något innanför pannbenet. För det har uppenbart (svårt ord säkert, slå upp det med) inte ni. Peace och one love! (är utrikiska, engelska närmare bestämt, vilket ni inte lär förstå, eftersom ni knappt kan bokstavera på svenska. Lexikon är att rekomendera!)

2008-05-12 @ 09:07:34
Postat av: Chriis

Men shit människor som inte vet vad de talar om :S Haha vädligt oren? Det va nästan kul.. Gumman du är fin och bra som du är hoppas vi kan ses och grilla i helgen! puss på dig sötunge!

2008-05-12 @ 15:48:56
URL: http://Chriisss.blogg.se

Skriv din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback