Om jag kunde drömma

Måndag igen. Gårdagen spenderades i sängen inprincip hela dagen och jag läste Om jag kunde drömma (twilight), usch älskar den alltså. Drömma sig bort en aning men när man väl la ifrån sig boken gick de upp för mig hur mycket jag saknade att ligga o krama om någon.

Men kunde äntligen somna normalt iaf så de kändes ju skönt. Idag blire iaf ingeting speciellt. Måste förbi en mataffär o införskaffa lite mat. Missade när min bror åkte och handlade så måste ta tag i de nu.



Good night!

Så var lördagen förbipasserad. Har inte gjort allt för mycket. Handlade gott gott och väntade på att Jossie skulle sluta jobbet. Blev myslördag med henne sen med Tomten är far till alla barnen och beck. De komiska jag tyckte va var att ganska många från tomten är far till alla barnen va även med i beck =D

Men iaf, gårdagen bjöd på en utekväll på platå - mitt andra hem som jag kallart. Förfestade hos sara i malmslätt, mycket trevligt må jag säga. Tog bussen in mot stan och kom till platå vid elva ungefär. Första jag gör är att jag smäller igen toadörren på mayas finger så de börja blöda massa =O Förlåt. Men sen bjöd kvällen på skapligt mycke dricka, tequila shot, skumpa o öl i mängder. Mycket skratt med. Så de va en trevlig utekväll!!

Här kommer lite bilder med!



Fråga mig inte vad jag håller på med =D kvällen avslutades på hakkepi utan att någon köpte något =D smart drag där!

Slag i magen!

Så var dagen passerad. Kunde inte sova inatt heller så var skittrött när jag väl gick upp vid nio. Gick över till bror och va där ett tag. Försökte vila på dagen men gick inte heller. Sen kom sandra förbi. Fysatan va roligt de va. Kollade på oc nåt avsnitt, sen prata vi massa minnen, längtar nästan tillbaka till den tiden, sen prata vi lite twilight som dom nördar vi är och kollade på olika klipp.

Sen åkte hon tyvärr hem men lämnade boken om jag kunde drömma här så blir att nörda den inatt för lär väl inte kunna sova inatt heller. Kanske är för mkt just nu som oroar mig.


Possibility

Onsdag idag. Har faktiskt ganska mycket träningsvärk =D Fast lite glad eftersom vågen visar lite viktnedgång(Y) Hade skit svårt att sova inatt med. Somna inte förens över fyra och vakna hela tiden. Men ändå pigg när jag vakna imorse så klagar egentligen inte.

Idag blire träna sen kanske träffa pappa så jag kan ge honom hans present eftersom han fyllde förra veckan. Annars bara ta de lugnt. Imorgon blire att träffa Sandra, riktigt roligt faktiskt. Länge sen vi va ensamma :).

Här kommer en bra låt med som jag inte kan sluta lyssna på. Får nästan tårar så fort jag sätter på den! Sjukt bra!


new moon!

Så var måndagen slut. Gårdagen bjöd på bio med alla tjejer. Riktigt kul att vi va så många. 12 stycken faktiskt. Vi såg New moon, vilket för mig inte var en besvikelse som en del sagt. Den var riktigt bra faktiskt. Så bra att jag ligger och kollar på den just nu.

Inatt blev det bara 4 timmars sömn sedan upp och bege sig hem till familjen Avindell och sitta barnvakt åt mitt favo brorsbarn =D. Kom tillbaka runt halv tolv hem och då gick jag och jossie på stan. Köpte hårfärg så färgade hon även min utväxt idag. Annars har den inte bjudit på så mycket. Kollat lite på hur mycket tågbiljetter till göteborg kostar oså.

Resten av veckan vet jag inte vad som händer faktiskt. Inget bestämt mer än barnvakt och utgång på fredag =) kanoners! Nu blire iaf glo vidare på new moon!

Kram


Fuck the life!

Jag säger bara Fuck the life before the life fucks you!!

Det är lördag och jag ligger i min säng och tar de bara svin lugnt. Kanske sätter på the notebook eller något och drömmer om filmkärlek som inte finns. Igår var vi ute. Hade otroligt jävla roligt asså, förutom en insident på slutet där jag fick reda på sanningen. Men men så livet är lixom. Gick till hakkepi för alla skulle ha pizza. Och när vi kommer hem är sofia och malin redan här och ser på tio orsaker att hata dig. Vi alla var väl vakna till runt sju och gick upp ungefär halv tolv. Mycket värd kväll som sagt.

Här kommer lite bilder från igår.





Someone new!

Så var de Söndag. Ute i fredags, var helt okej vissa stunder medan andra gånger va de skit trist. Vaknade upp vid ett på lördagen, inte alls mycket sömn eftersom jag somnade vid tio 3 timmar tidigare. Kände hur illamåendet kom. Men begav mig hem mot min bror vid tre där de blev överraskningsfest. Han blev överraskad vilket va jätte kul och se. Jag gav honom en blå snygg skjorta som han tydligen hade på sig på kvällen när han gick ut med sina vänner.

Annars va jag med Jossie sen när hon slutade jobbet och även malin tittade förbi. Sen åkte jossie hem vid ungefär tre. Och nu är det söndag. Sitter och lyssnar på när Calle och Mariette sjunger someone new vilket jag tycke dom gjorde skit bra. Annars saknar jag lite mys var ett tag sen!

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Torsdag

Så har även denna torsdag försvunnit. Började tidig redan vid halv nio då min handläggare på af ringde och sa att jag skulle komma in och skriva på ett papper om förlänga jobbgaratin. Men först blev det adecco vid elva. Hade avslut där så behöver bara på måndag gå dit och få pappret om pengarna på skrivet sen är det slut. Efter det blev de af som sagt, sen gick jag lite på stan på sandra och bella. Men gick hem ganska skapligt.

Kom hem vid halv två kanske, då diska jag och damsög så de blir lite trevligt för folket som kommer hit imorgon. Sen har jag inte gjort ett piss. Eller ringde runt till vårdhem jag lämnat in cv på. Sen inget mer.

Nu blire mer film som gäller.
Kram

Come back!

Så har onsdagen rullat förbi. Träffade jossie vid halv fyra. Då hade jag gjort veg lasagne fast hade i kyckling med till oss. Vart super duper gott! Sen sprang vi ner till stan och fixade dricka till denna helg och nästa så känns kanon det med. Blev även att gå lite på stan och checka runt med. Jossie upptäckte då att jag fått en liten vagel i ögat. Kul :/ Men träffade Josse brunett på stan, de va nice!

Sen gick vi hem hit och eftersom jag är tv nörd älskar jag onsdagarna som har både greys och true blood. Fast dock inte nästa vecka =( buhu! Vi har även suttit och väntat på filmen från bulgarien som Kim gjort klart. Men antar att han inte fick upp den på facebook idag tyvärr.

Nu ska jag snart sova. Adecco imorn!
Så God natt!

Grattis!

§Så var tisdagen slut. Gick till adecco helt i onödan. För de första visste jag inte vilket brytdatum jag hade och sen kunde man visst bara få påskrivet måndag,onsdag och fredag stod de på tavlan. Även bara påskriven av sin coach. Så blev att hänga med fija till af och lämna in hennes lapp sen tillbaka hem. Sen har jag inte gjort något speciellt. Vilade lite och spela sims som den nörd ja är(A)

Annars fick ja veta att det tydligen är min namnsdag idag. Så grattis till mig själv=)
Nu blire att tända lite ljus och kolla på vänner.

Kram

Morsning.

Gud vad tidigt jag är uppe. De va ett tag sen faktiskt. Men ska till adecco och få lappen påskriven så vi kan få pengar. Onödigt att man måste göra de varje månad. Men försöker hålla ut. Sista mötet på torsdag.

Gårdagen bjöd på att jag gick över till min bror och prata lite. Gick ungefär vid sex tillbaka till mig och då tittade Jossie förbi. Första dagen jag inte legat i sängen och de kändes senare när jag skulle sova. Hade lite ont i skallen då.

Idag bjuds de på att lämna in lappen sen vet jag inte faktiskt. Nån som vill umgås ? =D.

Nu blire frukost.
Kraam

Söndag

Shit va dagarna försvinner. Kan ju nästan säga att de är sommar inom en snar framtid :D. Oh saknar värmen väldigt mycket just nu. Har förövrigt en väldigt tråkig dag, men antar de blir så när man är lite små sjuker. Hoppas jag mår bättre imorn så jag kan göra något annat än att ligga i sängen.

Annars va veckan bjuder på, hm adecco på torsdag för mitt sista möte woho!! Annars inte mer bestämt alltså.

Men nu blir det iaf parlamentet.

Kram!

Suck

Så var lördagen slut. Som sagt gårdagen spenderades först hos Benjamin. Vid tjugo i tolv eller något åkte vi in mot stan men jag är så smart och glömde legget hemma. Så jag och jossie sprang hem till mig och hämtade de. Sen blev de vidare till Platå. Helt okej va de väl. De va två killar som inte va så diskreta när dom pekade på mig hela tiden, men tillsist kom ena fram och berättade hur lik ja va hans kompis lilla syster :S haha.

Kom hem och jossie tyckte de va kul att jag inte hittade min nässpray, fick spendera natten med öppen mun. Vaknade upp idag, bara jag och jossie här. Längesen de bara var vi två. Kände hur konstigt jag mådde och förstod genast att jag har nog gått och blivit sjuker. Suck. Ligger här i sängen nu med ont i bihålorna, tung i huvudet och täpt. Förklarar dagen med denna sång.

Temperaturen är hög uti kroppen
närmare 40 än 37 komma fem.
Så ska det vara när ångan är oppe
och så är fallet uti detta nu

Ett tag sen

Jo men de va ett tag sen jag skrev. Har egentligen inte gjort så mycket men ändå har jag gjort ganska mycket. I onsdags mötte jag jossie vid körskolan. Vi gick och skrev ut cv-n till mig. Så posta jag några och sen gick vi på stan och delade ut resten. Sen boka vi biljetter till New moon. Vi blir hela 12 stycken som går och ser den. Det ska bli nice.

Igår började dagen klockan halv åtta för mig då jag gick upp eftersom jag skulle va på Adecco klockan nio. Vilket var ett helt onödigt möte. Gick direkt till min bror sen och vi åkte och handlade. Kom hem och åt där, då även farmor kom förbi. Ungefär vid kvart över ett drog jag därifrån och vid halv tre mötte jag upp Ericha och åkte med henne till hennes jobb och gav ut cv. Sen kom jag hem och vid kvart över fyra satt jag på bussen mot skägget. Sen resten av kvällen spenderades hos alex, med lite mys, tv och prat :). Va även snäll och tog med mig choklad åt han eftersom han har varit sjuk :)

Idag blir de krogen så är väl dags att äta frukost nu :)
Kram!

Tisdag!

Idag känner jag att jag har varit duktig faktiskt. Gick upp vid halv elva och åt frukost. Ringde sedan Maxi eftersom dom hade ute en annons om jobb för ett tag sen, men tyvärr var redan tjänsten tillsatt. Sen har jag även hunnit med att träna idag, gick faktiskt bra! Eller vissa övningar fick jag skippa pga tån men annars (Y).

Pappa kommer hit om en stund. Ska fixa datorerna. Ska även fråga om han kan hjälpa mig fixa handfatet, ganska mkt stopp i de och skulle vara skönt att kunna tvätta ansiktet utan att halva handfatet blir fullt med vatten. Men nu blire att sjunga lite. Tack o hej !

Måndag

Så var det egentligen tisdag eftersom klockan är över tolv. Men men, tänkte berätta lite vad jag gjort. I söndags kom Leyla till mig, även jossie tittade förbi men åkte hem vid åtta. Då gick jag och leyla och köpte pomme och bea sås och gjorde iordning till filmen på smällen på tv. Sen prata vi massor och tittade på tv, somnade inte förens sent sent. Vaknade upp imorse ungefär tio över tolv. Glodde lite tv fortsatte prata och vid två drog hon. Mycket trevligt har vi haft de må jag säga.

Sen blev de adecco för mig. Lika onödigt som vanligt! Sen blev det att gå hem till min bror, Ann-sofi och lilla Meja och umgås. Blev bjuden på nybakt bröd. Sen myste jag med hela familjen där och drog därifrån vid tio. Och nu ligger jag här i sängen. Morgondagen bjuder på att pappa skulle komma förbi, hoppas de fixar sig med datorerna. Sen ska ja försöka träna lite lugnt med. Jävla tå, är på gränsen till att göra en amputering på mig själv ;)!


Men nu ska jag strax sova.

natti natti